Instant Gaming EU
 
 

Vilka är de olika spelplattformarna?

Spelplattformar omfattar nedladdningsplattformar som är särskilt utformade för att starta och spela spel. Nedladdningsplattformar är webbplatser eller tjänster som gör det möjligt för användare att ladda ner spel. Dessa plattformar ger tillgång till miljontals applikationer från olika utvecklare och utgivare för nedladdning på datorer och mobila enheter.

PCPlayStationXboxNintendo
 

PC

 Nedladdningsplattformar

Plattformar för nedladdning av PC-spel är webbplatser eller tjänster som gör det möjligt för användare att ladda ner PC-spel. Dessa plattformar ger dig tillgång till ett omfattande urval av produkter från olika utvecklare och utgivare runt om i världen.

Steam grundades 2003 och är en digital distributionsplattform för PC-spelentusiaster som erbjuder ett stort bibliotek av spel, programvara, hårdvara och mycket mer. Steam har en omfattande katalog med en mängd olika spelgenrer för spelare med alla preferenser. Plattformen erbjuder både enspelar- och flerspelaralternativ och släpper kontinuerligt nya spel, expansionspaket och uppdateringar. Några populära spelgenrer som finns tillgängliga på Steam är action, äventyr, strategi, simulering, indie och mycket mer. Med ett lättanvänt gränssnitt och en tjänst som bygger på kundnöjdhet har Steam blivit en stapelvara i spelvärlden.

Mer information om Steam

Vi presenterar EA-appen, tidigare känd som Origin, en spektakulär spelplattform som skapades 2011 för att ge spelarna en värld av möjligheter! Utforska ett stort universum av genrer, från pulshöjande action till häpnadsväckande strategi, som tillgodoser varje spelares smak. Överträffa dina spelförväntningar med EA-appens unika funktioner, inklusive blixtsnabba nedladdningar, exklusiva spelgodbitar och betatillgång.
Varför välja EA-appen? Deras konkurrenskraftiga priser ger exceptionellt värde, plus oslagbara specialerbjudanden på dina favorittitlar. Bli en del av EA Play-medlemskapet och lås upp ännu fler belöningar, utmaningar och tillgång till förstklassiga spel.

Läs mer om EA App

UPLAY (Ubisoft Connect), den ultimata spelplattformen som lanserades 2010, är ett extraordinärt verktyg som erbjuder ett brett utbud av spelgenrer, från actionfyllda äventyr till fascinerande pusselspel. Med ett stort urval av topptitlar med enastående grafik och fängslande spelupplevelse, allt till konkurrenskraftiga priser, erbjuder UPLAY dig de bästa spelen från Ubisoft.
De främsta försäljningsargumenten för UPLAY inkluderar användarvänlig navigering, sömlös integration med spelkonsoler och datorer, samt spännande säsongskampanjer. Håll utkik efter fantastiska rabatter och specialpaket som gör att alla speldrömmar blir verklighet.

Läs mer om Ubisoft Connect

Epic Games är den ultimata spelplattformen från skaparna av Fortnite och Unreal Engine. Dyk ner i ett omfattande bibliotek med otroliga titlar inom olika genrer: action, äventyr, pussel och mycket mer. Det som verkligen skiljer Epic Games från konkurrenterna är deras engagemang för att leverera värde. Njut av oemotståndliga specialerbjudanden och exklusiva rabatter som garanterar spel av hög kvalitet utan att det kostar skjortan.
Upptäck skillnaden med Epic Games bästsäljande punkter, inklusive en mångsidig samling av spel, konkurrenskraftiga priser och oslagbar kundsupport.
Gör som miljontals nöjda spelare och upplev det bästa inom spelunderhållning.

Läs mer om Epic Games

Rockstar Social Club är en unik spelplattform som grundades i april 2008 där spelare samlas för att uppleva spänningen i olika spelgenrer. Upptäck rollspel, actionäventyr, strategispel och så mycket mer, allt på ett och samma ställe! Rockstar Social Club står över andra tack vare sitt engagemang för att främja en engagerande online-community, exceptionellt innehåll och sömlösa anslutningsmöjligheter.
Utforska populära titlar och lås upp exklusivt innehåll med Crews, en funktion som kopplar samman dig med likasinnade spelare. Och glöm inte att tävla med de unika topplistorna! Prisvärdhet är en prioritet - ta del av lockande erbjudanden och tidsbegränsade erbjudanden som är utformade för att passa alla budgetar.

Mer information om Rockstar Social Club

Digital Download ger dig tillgång till dina favoritspel via motsvarande CD-nyckel. Med dessa koder kan du aktivera ditt spel och ladda ner det via säljarens eller utgivarens egen nedladdningsplattform. Du måste följa säljarens instruktioner för att lösa in din CD-nyckel och ladda ner ditt spel på den plattform du väljer. CD-nycklar kan bara lösas in en gång. Det här är ett lättanvänt och snabbt system som ger spelare från hela världen tillgång till videospel från alla genrer på en mängd olika plattformar. Vissa CD-nycklar och spel kan bara användas i vissa regioner, därför måste du se till att du köper rätt.

GOG Galaxy, den revolutionerande spelplattformen från CD Projekt Red, låter dig utforska ett brett spektrum av genrer, från RPG till indie-pärlor, och dyka ner i ett imponerande urval av noggrant utvalda spel. Det som utmärker GOG Galaxy är att den levererar DRM-fria spel, vilket garanterar felfri prestanda och fullständig äganderätt till dina spel. Med stöd av det vänliga supportteamet på GOG.com får du förstklassig kundservice.
GOG Galaxy har konkurrenskraftiga priser och ofta fantastiska rabatter. Dessutom kommer du att upptäcka paket och specialerbjudanden som du inte vill missa. Så varför inte ge dig ut på ett episkt speläventyr med GOG Galaxy, där kvalitet möter oslagbart värde?

Läs mer om GOG Galaxy.

Windows 10/Microsoft Store är din ultimata speldestination sedan starten 2015. Upptäck en otrolig mängd olika spelgenrer för att tillfredsställa din inre gamer, från actionfyllda äventyr till strategimästerverk. Navigera i ett användarvänligt gränssnitt och njut av vårt stora bibliotek med spel som är kompatibla med dina älskade Windows 10-enheter.
Upplev skillnaden med säljargument som exklusiva titlar som du inte hittar någon annanstans, frekventa reor, rabatter och paketerbjudanden samt sömlös integration med ditt Xbox- och PC-spelande.
Lås upp konkurrenskraftiga priser och oslagbara erbjudanden, vilket garanterar en spelparadis som är både tillgänglig och njutbar.

PC/Xbox Play Anywhere, den ultimata spelplattformen som ger dig en sömlös upplevelse på både PC och Xbox-enheter! Sedan starten 2016 har Play Anywhere varit den enda lösningen för otaliga fängslande spelgenrer.
Det största försäljningsargumentet? Köp en gång, spela var som helst! Köp en Play Anywhere-titel och lås upp den på både Xbox-konsoler och Windows 10-datorer utan extra kostnad. Spela över flera plattformar med dina vänner, och dela dessutom med dig av dina framsteg och prestationer. Allt detta, plus ett imponerande bibliotek med spel av högsta kvalitet, är vad som gör PC/Xbox Play Anywhere så unikt.

Vi presenterar Battle.net, en förstklassig online-spelplattform som har skapats för att tillfredsställa alla spelare. Med olika spelgenrer som rollspel, strategispel och spännande förstapersonsskjutare levererar denna plattform verkligen en oöverträffad spelupplevelse.
Det som skiljer Battle.net från konkurrenterna är dess mångsidiga urval av underkategorier, vilket säkerställer att alla spelentusiaster hittar sin perfekta match. Med ett användarvänligt gränssnitt som är utformat för sömlös navigering och robusta communityfunktioner för att främja engagemang, erövrar Battle. net enkelt online-spelvärlden.

Mer information om Battle.net

 

PlayStation

Playstation-nedladdningsplattformar är webbplatser eller tjänster som gör det möjligt för användare att ladda ner spel för Playstation. Dessa plattformar ger dig tillgång till ett omfattande urval av produkter från olika utvecklare och förläggare runt om i världen.

PlayStation 5
PlayStation 4
PlayStation 3
PlayStation 2
PlayStation Vita

Upptäck spelvärlden på Sony PSN-plattformen, som föddes 2006, där ett brett utbud av spelgenrer väntar! Dyk ner i episka äventyr, spännande tävlingar, strategiska utmaningar och mycket mer i vårt otroliga urval. Unika funktioner som plattformsspel och molnbaserat spel gör att Sony PS N skiljer sig från konkurrenterna och ger spelarna den mest engagerande upplevelsen.
Vill du ha en ännu mer spännande resa? Få tillgång till exklusiva medlemserbjudanden för att låsa upp specialrabatter och förmåner. Med prisvärda och flexibla prenumerationsplaner, inklusive fantastiska periodiska erbjudanden, erövrar Sony PSN spelentusiasternas hjärtan överallt.

 

Xbox

Xbox-nedladdningsplattformar är webbplatser eller tjänster som gör det möjligt för användare att ladda ner spel för Xbox. Dessa plattformar ger dig tillgång till ett omfattande urval av produkter från olika utvecklare och förläggare runt om i världen.

Xbox Series X
Xbox One
Xbox 360
Xbox Live Gold Membership

Hitta den ultimata spelupplevelsen i Xbox LIVE, som skapades 2002 för att revolutionera spelvärlden. Denna plattform erbjuder ett omfattande urval av genrer, från actionfyllda äventyr till uppslukande simuleringar och mer därtill! Det som skiljer Xbox LIVE från konkurrenterna är den sömlösa integrationen av flerspelaralternativ och speldelning med vänner, allt till konkurrenskraftiga priser.

Anslut dig till miljontals spelare och fördjupa dig i den toppmoderna spelplattformen som har en konkurrenskraftig prismodell, med spännande specialerbjudanden året runt. Bli Xbox LIVE Gold-medlem för att låsa upp premiumfunktioner, och njut av oändliga timmar av äventyr, underhållning och banbrytande teknik.

 

Nintendo

Nintendo nedladdningsplattformar är webbplatser eller tjänster som gör det möjligt för användare att ladda ner spel för Nintendo. Dessa plattformar ger dig tillgång till ett omfattande urval av produkter från olika utvecklare och förläggare runt om i världen.

Nintendo Switch
Nintendo 3DS
Nintendo WiiU

Vi introducerar Nintendo eShop Switch, din enda samlingsplats för alla dina favoritspel! Denna innovativa plattform lanserades 2017 och erbjuder en eklektisk blandning av spelgenrer, från actionfyllda äventyr till beroendeframkallande pusselutmaningar. Det som utmärker den är deras konkurrenskraftiga pris, familjevänliga plattform som erbjuder exklusiva Switch-spel som du inte hittar någon annanstans, som The Legend of Zelda: Breath of the Wild och Super Mario Odyssey. Och med generösa specialerbjudanden som bara väntar på dig har det aldrig funnits ett bättre tillfälle att dyka ner i deras handplockade samling. Så varför vänta? Upplev magin i Nintendo eShop Switch idag, och lås upp en värld av spelmöjligheter!

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev