You are here
We also support
 
 
 
 

Integritetspolicy

Senast uppdaterad: September 08, 2021

Den här sekretesspolicyn beskriver våra policyer och förfaranden för insamling, användning och utlämnande av din information när du använder tjänsten och informerar dig om dina rättigheter till sekretess och hur lagen skyddar dig.

Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda Tjänsten godkänner Du insamling och användning av information i enlighet med denna sekretesspolicy.

Tolkning och definitioner

Tolkning

De ord vars begynnelsebokstav är versaler har betydelser som definieras under följande villkor. Följande definitioner ska ha samma betydelse oavsett om de förekommer i singular eller plural.

Definitioner

I denna integritetspolicy avses med:

  • Account betyder ett unikt konto som skapats för dig för att få tillgång till vår tjänst eller delar av vår tjänst.

  • Company (som i detta avtal kallas antingen "företaget", "vi", "oss" eller "vår") avser SAS DIGITAL SERVICES, 24 rue René Boulanger 75010 Paris, VAT: FR93791602477.

    I enlighet med GDPR är företaget personuppgiftsansvarig.

  • Cookies är små filer som placeras på din dator, mobila enhet eller någon annan enhet av en webbplats och som innehåller uppgifter om din surfhistorik på den webbplatsen bland många andra användningsområden.

  • Country hänvisar till: Frankrike

  • Data Controller, i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation), avser företaget som den juridiska person som ensam eller tillsammans med andra bestämmer ändamålen och medlen för behandlingen av personuppgifter.

  • Device avser alla enheter som kan få tillgång till tjänsten, t.ex. en dator, en mobiltelefon eller en digital surfplatta.

  • Facebook Fan Page är en offentlig profil som heter dlcompare och som särskilt skapats av företaget på det sociala nätverket Facebook, som är tillgänglig från följande adress https://www.facebook.com/dlcompare

  • Personal Data är all information som rör en identifierad eller identifierbar person.

    För GDPR:s syften innebär personuppgifter all information som rör dig, t.ex. ett namn, ett identifikationsnummer, lokaliseringsuppgifter, en onlineidentifierare eller en eller flera faktorer som är specifika för den fysiska, fysiologiska, genetiska, mentala, ekonomiska, kulturella eller sociala identiteten.

  • Service hänvisar till webbplatsen.

  • Service Provider avser varje fysisk eller juridisk person som behandlar uppgifterna för företagets räkning. Med detta avses tredjepartsföretag eller personer som är anställda av företaget för att underlätta tjänsten, tillhandahålla tjänsten på företagets vägnar, utföra tjänster i samband med tjänsten eller hjälpa företaget att analysera hur tjänsten används. I GDPR:s syfte betraktas tjänsteleverantörer som databehandlare.

  • Third-party Social Media Service hänvisar till en webbplats eller en webbplats för ett socialt nätverk genom vilken en användare kan logga in eller skapa ett konto för att använda Tjänsten.

  • Usage Data hänvisar till uppgifter som samlas in automatiskt, antingen genom användning av tjänsten eller från själva tjänstens infrastruktur (t.ex. varaktigheten av ett sidbesök).

  • Website hänvisar till dLcompare, som är tillgängligt från https://www.dlcompare.se

  • You avser den person som använder tjänsten, eller det företag eller annan juridisk enhet för vars räkning personen använder tjänsten, beroende på vad som är tillämpligt.

    Enligt GDPR (General Data Protection Regulation) kan du kallas för den registrerade eller användaren eftersom du är den person som använder tjänsten.

Insamling och användning av dina personuppgifter

Typer av insamlade uppgifter

Personuppgifter

När du använder vår tjänst kan vi be dig att ge oss viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig. Personligt identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:

  • E-postadress

  • För- och efternamn

  • Adress, delstat, provins, postnummer, stad.

  • Användningsuppgifter

Användningsuppgifter

Användningsdata samlas in automatiskt när du använder tjänsten.

Användningsdata kan innehålla information som din enhets Internetprotokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, de sidor i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid du spenderar på dessa sidor, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

När du får tillgång till tjänsten via en mobil enhet kan vi samla in viss information automatiskt, inklusive, men inte begränsat till, den typ av mobil enhet du använder, ditt unika ID för mobil enhet, din mobila enhets IP-adress, ditt mobila operativsystem, den typ av mobil webbläsare du använder, unika enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Vi kan också samla in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst eller när du får tillgång till tjänsten med eller via en mobil enhet.

Information från tredjeparts sociala medietjänster

Företaget tillåter dig att skapa ett konto och logga in för att använda tjänsten via följande sociala medietjänster från tredje part:

  • Google
  • Facebook
  • Twitter

Om du väljer att registrera dig via eller på annat sätt ge oss tillgång till en social medietjänst från tredje part kan vi samla in personuppgifter som redan är associerade med ditt konto för din sociala medietjänst från tredje part, till exempel ditt namn, din e-postadress, dina aktiviteter eller din kontaktlista som är associerad med det kontot.

Du kan också ha möjlighet att dela ytterligare information med företaget via kontot för din sociala medietjänst från tredje part. Om du väljer att tillhandahålla sådan information och personuppgifter, vid registrering eller på annat sätt, ger du företaget tillstånd att använda, dela och lagra den på ett sätt som överensstämmer med denna sekretesspolicy.

Spårningsteknik och kakor

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår tjänst och lagra viss information. Spårningsteknik som används är beacons, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst. De tekniker som vi använder kan inkludera:

  • Cookies or Browser Cookies. En cookie är en liten fil som placeras på din enhet. Du kan instruera din webbläsare att vägra alla cookies eller att indikera när en cookie skickas. Om Du inte accepterar cookies kan Du dock inte använda vissa delar av vår tjänst. Om du inte har justerat din webbläsarinställning så att den vägrar cookies kan vår tjänst använda cookies.
  • Flash Cookies. Vissa funktioner i vår tjänst kan använda lokalt lagrade objekt (eller Flash Cookies) för att samla in och lagra information om dina preferenser eller din aktivitet på vår tjänst. Flash Cookies hanteras inte av samma webbläsarinställningar som de som används för Browser Cookies. För mer information om hur du kan radera Flash Cookies, läs "Var kan jag ändra inställningarna för att inaktivera eller radera lokalt delade objekt?"
  • Web Beacons. Vissa delar av vår tjänst och våra e-postmeddelanden kan innehålla små elektroniska filer som kallas webbfyrar (även kallade clear gifs, pixeltaggar och single-pixel gifs) som gör det möjligt för företaget att till exempel räkna användare som har besökt dessa sidor eller öppnat ett e-postmeddelande och för annan relaterad webbplatsstatistik (till exempel för att registrera populariteten av ett visst avsnitt och kontrollera system- och serverintegritet).

Cookies kan vara "bestående" eller "sessionscookies". Permanenta cookies finns kvar på din dator eller mobila enhet när du går offline, medan sessionscookies raderas så snart du stänger din webbläsare. Läs mer om cookies: What Are Cookies?.

Vi använder både sessions- och permanenta cookies för de ändamål som anges nedan:

  • Necessary / Essential Cookies

    Typ: Sessionscookies: Typ: Sessionscookies.

    Administreras av: Vi

    Syfte: Dessa cookies är nödvändiga för att tillhandahålla dig de tjänster som finns tillgängliga via webbplatsen och för att du ska kunna använda vissa av dess funktioner. De hjälper till att autentisera användare och förhindra bedräglig användning av användarkonton. Utan dessa cookies kan de tjänster som du har begärt inte tillhandahållas, och vi använder dessa cookies endast för att tillhandahålla dig dessa tjänster.

  • Cookies Policy / Notice Acceptance Cookies

    Typ: Typ: Beständiga cookies

    Administreras av: Us

    Syfte: Dessa cookies identifierar om användarna har accepterat användningen av cookies på webbplatsen.

  • Functionality Cookies

    Typ: Typ: Beständiga cookies

    Administreras av: Vi

    Syfte: Dessa cookies gör det möjligt för oss att komma ihåg de val som du gör när du använder webbplatsen, till exempel att komma ihåg dina inloggningsuppgifter eller språkpreferenser. Syftet med dessa cookies är att ge dig en mer personlig upplevelse och undvika att du måste ange dina inställningar på nytt varje gång du använder webbplatsen.

  • Tracking and Performance Cookies

    Typ: Typ: Beständiga cookies

    Administreras av: Tredje part

    Syfte: Dessa cookies används för att spåra information om trafiken till webbplatsen och hur användarna använder webbplatsen. Den information som samlas in via dessa cookies kan direkt eller indirekt identifiera dig som en enskild besökare. Detta beror på att den insamlade informationen vanligtvis är kopplad till en pseudonym identifierare som är kopplad till den enhet som du använder för att komma åt webbplatsen. Vi kan också använda dessa cookies för att testa nya sidor, funktioner eller nya funktioner på webbplatsen för att se hur våra användare reagerar på dem.

För mer information om de cookies som vi använder och dina valmöjligheter när det gäller cookies, besök vår Cookiepolicy eller avsnittet Cookies i vår Integritetspolicy.

Användning av dina personuppgifter

Företaget kan använda personuppgifter för följande ändamål:

  • To provide and maintain our Service, bland annat för att övervaka användningen av vår tjänst.

  • To manage Your Account: för att hantera din registrering som användare av tjänsten. De personuppgifter som du tillhandahåller kan ge dig tillgång till olika funktioner i tjänsten som är tillgängliga för dig som registrerad användare.

  • For the performance of a contract: utveckling, efterlevnad och genomförande av köpeavtalet för de produkter, artiklar eller tjänster som Du har köpt eller av något annat avtal med oss via Tjänsten.

  • To contact You: Att kontakta Dig via e-post, telefonsamtal, SMS eller andra motsvarande former av elektronisk kommunikation, såsom push-notiser i en mobilapplikation, om uppdateringar eller informativ kommunikation som rör funktionaliteter, produkter eller avtalade tjänster, inklusive säkerhetsuppdateringar, när det är nödvändigt eller rimligt för att genomföra dem.

  • To provide You med nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder och som liknar dem som du redan har köpt eller frågat om, såvida du inte har valt att inte få sådan information.

  • To manage Your requests: För att delta i och hantera dina förfrågningar till oss.

  • For business transfers: Vi kan komma att använda Din information för att utvärdera eller genomföra en fusion, avyttring, omstrukturering, omorganisation, upplösning eller annan försäljning eller överföring av några eller alla Våra tillgångar, oavsett om det sker som ett pågående företag eller som en del av en konkurs, likvidation eller liknande förfarande, där Personuppgifter som innehas av Oss om våra Tjänsteanvändare är en av de överförda tillgångarna.

  • For other purposes: Vi kan komma att använda dina uppgifter för andra ändamål, t.ex. för dataanalys, för att identifiera användningstrender, för att avgöra hur effektiva våra reklamkampanjer är och för att utvärdera och förbättra vår tjänst, våra produkter, tjänster, marknadsföring och din upplevelse.

Vi kan dela dina personuppgifter i följande situationer:

  • With Service Providers: Vi kan dela dina personuppgifter med tjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst, för att kontakta dig.
  • For business transfers: Vi kan dela eller överföra dina personuppgifter i samband med, eller under förhandlingar om, en fusion, försäljning av företagets tillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller delar av vår verksamhet till ett annat företag.
  • With Affiliates: Vi kan komma att dela din information med våra dotterbolag, i vilket fall vi kommer att kräva att dessa dotterbolag respekterar denna sekretesspolicy. Närstående bolag inkluderar vårt moderbolag och alla andra dotterbolag, joint venture-partners eller andra företag som vi kontrollerar eller som står under gemensam kontroll med oss.
  • With business partners: Vi kan dela din information med våra affärspartners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.
  • With other users: När du delar personlig information eller på annat sätt interagerar i de offentliga områdena med andra användare kan sådan information ses av alla användare och kan spridas offentligt utanför. Om du interagerar med andra användare eller registrerar dig via en tredjeparts sociala medietjänst kan dina kontakter på den tredjeparts sociala medietjänsten se ditt namn, din profil, bilder och en beskrivning av din aktivitet. På samma sätt kommer andra användare att kunna se beskrivningar av Din aktivitet, kommunicera med Dig och se Din profil.
  • With Your consent: Vi kan avslöja dina personuppgifter för andra ändamål med ditt samtycke.

Lagring av dina personuppgifter

Företaget kommer att behålla Dina personuppgifter endast så länge som det är nödvändigt för de ändamål som anges i denna sekretesspolicy. Vi kommer att behålla och använda Dina personuppgifter i den utsträckning som krävs för att uppfylla våra juridiska skyldigheter (till exempel om vi måste behålla dina uppgifter för att följa gällande lagar), lösa tvister och upprätthålla våra juridiska avtal och policyer.

Företaget kommer också att behålla användningsdata för interna analysändamål. Användningsdata sparas i allmänhet under en kortare tidsperiod, utom när dessa data används för att stärka säkerheten eller förbättra funktionaliteten hos vår tjänst, eller om vi är juridiskt skyldiga att spara dessa data under längre tidsperioder.

Överföring av dina personuppgifter

Din information, inklusive Personuppgifter, behandlas på Företagets driftskontor och på alla andra platser där de parter som är involverade i behandlingen är belägna. Det innebär att denna information kan överföras till - och upprätthållas på - datorer som finns utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem från din jurisdiktion.

Ditt samtycke till denna sekretesspolicy följt av att du lämnar sådan information utgör ditt samtycke till denna överföring.

Företaget kommer att vidta alla åtgärder som rimligen är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas på ett säkert sätt och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns adekvata kontroller på plats, inklusive säkerheten för dina uppgifter och annan personlig information.

Utlämnande av dina personuppgifter

Affärstransaktioner

Om företaget är involverat i en fusion, ett förvärv eller en försäljning av tillgångar kan Dina personuppgifter komma att överföras. Vi kommer att meddela detta innan Dina personuppgifter överförs och blir föremål för en annan sekretesspolicy.

Lagtillämpning

Under vissa omständigheter kan företaget vara skyldigt att lämna ut dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller som svar på giltiga förfrågningar från offentliga myndigheter (t.ex. en domstol eller ett statligt organ).

Andra rättsliga krav

Företaget kan avslöja dina personuppgifter i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att:

  • uppfylla en rättslig förpliktelse.
  • Skydda och försvara företagets rättigheter eller egendom.
  • Förebygga eller utreda eventuella oegentligheter i samband med tjänsten.
  • Skydda den personliga säkerheten för användarna av tjänsten eller allmänheten.
  • Skydda sig mot juridiskt ansvar.

Säkerhet för dina personuppgifter

Säkerheten för dina personuppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen överföringsmetod över Internet eller metod för elektronisk lagring är 100 % säker. Även om vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla metoder för att skydda dina personuppgifter kan vi inte garantera att de är absolut säkra.

Detaljerad information om behandlingen av dina personuppgifter

De tjänsteleverantörer som vi använder kan ha tillgång till dina personuppgifter. Dessa tredjepartsleverantörer samlar in, lagrar, använder, bearbetar och överför information om din aktivitet på vår tjänst i enlighet med deras sekretesspolicy.

Analys

Vi kan använda tredjepartsleverantörer av tjänster för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

  • Google Analytics

    Google Analytics är en webbanalystjänst som erbjuds av Google och som spårar och rapporterar trafiken på webbplatsen. Google använder de insamlade uppgifterna för att spåra och övervaka användningen av vår tjänst. Dessa uppgifter delas med andra Google-tjänster. Google kan använda de insamlade uppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk.

    Du kan välja bort att göra din aktivitet på Tjänsten tillgänglig för Google Analytics genom att installera webbläsartillägget Google Analytics opt-out. Tillägget förhindrar att Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js och dc.js) delar information med Google Analytics om besöksaktivitet.

    Mer information om Googles sekretesspolicy finns på Googles webbsida för sekretess och villkor: https://policies.google.com/privacy

GDPR Integritet

Rättslig grund för behandling av personuppgifter enligt GDPR

Vi kan behandla personuppgifter på följande villkor:

  • Consent: Du har gett ditt samtycke till behandling av personuppgifter för ett eller flera specifika ändamål.
  • Performance of a contract: Tillhandahållandet av personuppgifter är nödvändigt för att fullgöra ett avtal med dig och/eller för eventuella förpliktelser före avtalstid.
  • Legal obligations: Behandling av personuppgifter är nödvändig för att uppfylla en rättslig förpliktelse som företaget är skyldigt att uppfylla.
  • Vital interests: Behandling av personuppgifter är nödvändig för att skydda Dina vitala intressen eller andra fysiska personers intressen.
  • Public interests: Behandling av Personuppgifter är relaterad till en uppgift som utförs i allmänhetens intresse eller i utövandet av en officiell myndighet som företaget har fått.
  • Legitimate interests: Behandling av personuppgifter är nödvändig för att tillgodose de legitima intressen som företaget har.

I alla fall hjälper företaget gärna till att klargöra vilken specifik rättslig grund som gäller för behandlingen, och särskilt om tillhandahållandet av personuppgifter är ett lagstadgat eller avtalsenligt krav, eller ett krav som är nödvändigt för att ingå ett avtal.

Dina rättigheter enligt GDPR

Företaget åtar sig att respektera sekretessen för dina personuppgifter och att garantera att du kan utöva dina rättigheter.

Du har rätt enligt denna integritetspolicy, och enligt lag om du befinner dig inom EU, att:

  • Request access to Your Personal Data. Rätten att få tillgång till, uppdatera eller radera den information som vi har om dig. När det görs möjligt kan du få tillgång till, uppdatera eller begära radering av dina personuppgifter direkt i avsnittet för dina kontoinställningar. Om du inte kan utföra dessa åtgärder själv, vänligen kontakta oss för att få hjälp. Detta gör det också möjligt för dig att få en kopia av de personuppgifter som vi har om dig.
  • Request correction of the Personal Data that We hold about You. Du har rätt att få ofullständig eller felaktig information som vi har om dig korrigerad.
  • Object to processing of Your Personal Data. Denna rättighet finns när vi förlitar oss på ett legitimt intresse som rättslig grund för vår behandling och det finns något med din särskilda situation som gör att du vill invända mot vår behandling av dina personuppgifter på denna grund. Du har också rätt att invända om vi behandlar dina personuppgifter för direkt marknadsföring.
  • Request erasure of Your Personal Data. Du har rätt att be oss radera eller ta bort Personuppgifter när det inte finns någon god anledning för oss att fortsätta behandla dem.
  • Request the transfer of Your Personal Data. Vi kommer att tillhandahålla Dig, eller en tredje part som Du har valt, Dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format. Observera att denna rättighet endast gäller automatiserad information som du ursprungligen gav oss samtycke till att använda eller där vi använde informationen för att fullgöra ett avtal med dig.
  • Withdraw Your consent. Du har rätt att återkalla ditt samtycke till användning av dina personuppgifter. Om Du återkallar Ditt samtycke kan det hända att Vi inte kan ge Dig tillgång till vissa specifika funktioner i Tjänsten.

Utövande av dina dataskyddsrättigheter enligt GDPR

Du kan utöva dina rättigheter till åtkomst, rättelse, annullering och invändning genom att kontakta oss. Observera att vi kan be dig att verifiera din identitet innan vi svarar på sådana förfrågningar. Om du gör en begäran kommer vi att göra vårt bästa för att svara dig så snart som möjligt.

Du har rätt att klaga till en dataskyddsmyndighet om vår insamling och användning av dina personuppgifter. För mer information, om Du befinner Dig inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), vänligen kontakta Din lokala dataskyddsmyndighet inom EES.

Facebook-fansida

Personuppgiftsansvarig för Facebook Fan Page

Företaget är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter som samlas in när du använder tjänsten. Som operatör av Facebook Fan Page https://www.facebook.com/dlcompare är företaget och operatören av det sociala nätverket Facebook gemensamt registeransvariga.

Företaget har ingått avtal med Facebook som bland annat definierar villkoren för användning av Facebook Fan Page. Dessa villkor bygger till största delen på Facebooks användarvillkor: https://www.facebook.com/terms.php

Besök Facebooks sekretesspolicy https://www.facebook.com/policy.php för mer information om hur Facebook hanterar personuppgifter eller kontakta Facebook online eller per post: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

Facebook Insights

Vi använder Facebook Insights-funktionen i samband med driften av Facebook-fansidan och på grundval av GDPR för att få anonymiserade statistiska uppgifter om våra användare.

För detta ändamål placerar Facebook en Cookie på enheten för den användare som besöker Vår Facebook Fan Page. Varje Cookie innehåller en unik identifieringskod och förblir aktiv i två år, utom när den raderas före utgången av denna period.

Facebook tar emot, registrerar och bearbetar den information som lagras i Cookien, särskilt när användaren besöker Facebooks tjänster, tjänster som tillhandahålls av andra medlemmar på Facebook Fan Page och tjänster av andra företag som använder Facebooks tjänster.

För mer information om Facebooks sekretessrutiner, besök Facebooks sekretesspolicy här: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Integritet för barn

Vår tjänst riktar sig inte till personer under 13 år. Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från personer under 13 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och känner till att ditt barn har lämnat personuppgifter till oss, vänligen kontakta oss. Om vi blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från någon under 13 år utan att verifiera föräldrarnas samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Om vi måste förlita oss på samtycke som rättslig grund för att behandla dina uppgifter och ditt land kräver samtycke från en förälder, kan vi kräva din förälders samtycke innan vi samlar in och använder den informationen.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om Du klickar på en länk från en tredje part kommer Du att hänvisas till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar starkt att du läser sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicyn eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan komma att uppdatera vår integritetspolicy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida.

Vi kommer att informera dig via e-post och/eller ett tydligt meddelande på vår tjänst innan ändringen träder i kraft och uppdatera datumet "Senast uppdaterad" högst upp i denna integritetspolicy.

Du rekommenderas att regelbundet läsa igenom denna integritetspolicy för att se om den har ändrats. Ändringar i denna integritetspolicy träder i kraft när de publiceras på denna sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy kan du kontakta oss:

 
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev