Instant Gaming EU
 
 

Destroy All Humans! visar upp spelmekaniken i en interaktiv trailer

Destroy All Humans! visar upp spelmekaniken i en interaktiv trailer

Originalet Destroy All Humans! släpptes 2005 som en parodi som återskapade livsstilen och kulturen i USA 1959 med en humoristisk ton. Spelet följde äventyren av en alien från planeten Furon som kommit till jorden för att skörda DNA från människor. Att göra det kräver så klart att man utrotar många av dem på ett eller annat sätt, och Destroy All Humans! ger dig möjlighet att göra det genom flera platser allteftersom berättelsen fortgår. Spelet blev väldigt positivt mottaget och nu är THQ Nordic på väg att släppa en ny version av Destroy All Humans! som tar spelupplevelsen till en ny nivå med nya funktioner.

 

 

Utgivningen av Destroy All Humans! är planerad till den 28e juli till PC, Xbox One och PlayStation 4, men du kan redan få ett smakprov av spelmekaniken i spelet genom en splitterny interaktiv video som precis har publicerats av THQ Nordic. Du kommer att kunna välja mellan flera alternativ när berättelsen fortgår och upptäcka vad som kommer att hända med Crypto när han fortsätter sin uppgift med att samla in mänskligt DNA. Självklart kommer Furon att ha massor av olika vapen till förfogande för att göra sig av med de som vill störa hans jobb och han kommer även att använda kamouflage-apparater och till och med hans flygande tefat.

 

 

Destroy All Humans! är inte ett pretentiöst spel och det verkar som att det just kommer att erbjuda massor av kul till spelarna som vill roa sig med att förinta människor och göra sig av med förargliga soldater. Om du gillar filmer som Mars Attacks, ifall du spelat det tidigare spelet eller om du bara vill ha kul, då kan Destroy All Humans! vara det perfekta spelet för dig.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev