Instant Gaming EU
 
 

FAQ - Vanliga frågor

Vad är dLcompare?

dLcompare är en prisjämförelsewebbplats som visar våra användare de lägsta marknadspriserna för videospel (PC och senaste / gamla konsolgenerationer), DLC, spelkort och programvara. Välj den produkt du vill ha, jämför priserna från våra anslutna återförsäljare och ladda ner från den mest bekväma!

Vilka är de bästa metoderna för online-shopping?

- Skapa ett konto på återförsäljarens webbplats. Om du använder Paypal rekommenderar vi att du använder samma e-postadress som du använde för ditt Paypal-konto som kontaktadress på återförsäljarens webbplats.

- Fyll i användaruppgifterna för ditt konto hos återförsäljaren på samma sätt som du gjorde för ditt betalningsformulär på nätet.

- Kreditkortsköp leder till färre identitetskontroller än Paypal. Läs kommentarerna om återförsäljarna på vår webbplats, och lämna gärna dina synpunkter oavsett om de är bra eller dåliga.

- Beakta i din återförsäljares utvärdering att människor oftare lämnar en kommentar för att uttrycka missnöje och besvikelse snarare än tillfredsställelse.

- Kontrollera att den produkt du vill köpa finns tillgänglig (förbeställning, slut i lager eller andra fall).

- Aktivera din produkt (eller CD-nyckel) så snart som möjligt efter mottagandet för att kontrollera att nyckeln är giltig.

Varför är det så stor skillnad mellan priserna i din komparator?

Många återförsäljare online tillåter dLcompare att hitta och visa de lägsta priserna på marknaden, inklusive kampanjer eller specifika försäljningar. Handlarna omfattas inte av samma momssystem, så deras priser kan variera beroende på deras geografiska läge. Skillnaden i valutavärdering, t.ex. mellan dollarn och euron, kan vara en annan faktor som påverkar prisskillnaden mellan handlare. Kampen mot piratkopiering i tillväxtländer leder också till prisfall. Slutligen har vissa handlare inget driftsavtal med förlagen, vilket gör att de kan sätta priset som de vill utan något tak.

Uhm, är allt lagligt?

Självklart är det det!

När du aktiverar dina spel via stora nedladdningsplattformar respekterar du DRM-standarderna och ser till att utgivaren får sitt, eftersom dessa plattformar garanterar att ditt spel är giltigt.

Vissa återförsäljare erbjuder dig chansen att få spelets officiella försäljningslåda genom försenad leverans, så att du kan vara säker på att ditt spel inte är förfalskat.

Kontrollera Steams lista över spel som kan aktiveras med en CD-nyckel.

Om du fortfarande är osäker på vilka erbjudanden som finns kan du välja en av våra "Officiella återförsäljare" och vara säker. official-store

Vi garanterar 100% användning av dessa återförsäljare eftersom de har ett driftsavtal med utgivarna.

För att säkerställa maximal säkerhet och tillförlitlighet köper dLcompare-teamet regelbundet och anonymt spel bland sina partners för att kontrollera leveranstider och kundsupports förmåga att svara och lösa de vanligaste problemen.

Vad menar ni med "Top Retailer"?DLCompare top retailer

Vi lyfter fram våra högst rankade återförsäljare med logotypen " Top Retailer ". Vi betygsätter anonymt våra partneråterförsäljare vars samarbete är äldre än sex månader. Vårt arbete består i att välja ut de bästa onlinebutikerna för att ge dig det säkraste och mest kompletta erbjudandet.

Hur kommer jag att få mitt spel?

Du kan välja om du vill ha en digital version eller en boxversion av ditt spel. När du har klickat på det spel du vill köpa kommer du att se en flik för "Digital nedladdning" och en flik för "Förpackad version".

Vissa spel kräver onlineaktivering, även om du kan köpa dem som en boxversion.

Hur kan jag vara säker på att jag kommer att kunna spela det spel jag köper?

Om du ser ett pris för en specifik produkt betyder det att du kan aktivera den i din region. Vi kommer alltid och endast att visa dig de bästa priserna för de produkter som du kan ladda ner och spela i din region. Vi skulle aldrig visa ett spel som du inte kan ladda ner och aktivera i ditt geografiska område.

Varför har jag sett en butik som föreslår lägre priser?

Vårt prisjämförelseverktyg kan inte referera till alla online cd-key återförsäljare.

Dessutom strävar vi efter att säkerställa kvaliteten och seriositeten hos våra partners. Det är nästan omöjligt att hålla koll på ALLA onlinebutiker som finns tillgängliga på Internet. Därför skulle vi inte kunna garantera våra användare ett säkert och tillförlitligt erbjudande.

Se därför upp för alltför attraktiva erbjudanden och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor i dessa frågor. De flesta av de webbplatser som tillhandahåller samma tjänster som oss drivs inte av PLAYERS och lägger därför liten eller ingen vikt vid kvaliteten på sina partners tjänster.

Hur är det med kompatibiliteten mellan ett spel och en onlineplattform?

När du besöker ett spels sida finns det alltid olika plattformsikoner som indikerar dess kompatibilitet.

Här följer en förklaring av de vanligaste ikonerna för nedladdningsplattformar:

steam logoSteam
epic logoEpic Games
origin logoEA App
battle.net logoBattle.net
gog logoGoG
Ubisoft StoreUbisoft Store
psn logoPlaystation Network
xbox logoXbox Live
nintendo logoNintendo Eshop
downloadPublisher or merchant download

Jag har väntat på min CD-Key i några timmar och har fortfarande inte fått något. Vad kan jag nu göra?

  • Ingen panik :)
  • Kontrollera först och främst din inkorg, särskilt mappen "Skräppost".
  • Om du gjorde din beställning under natten är det möjligt att du måste vänta lite längre än förväntat. Detta är helt normalt.
  • Det är viktigt att notera att vissa återförsäljare har leveransförseningar på upp till 24 timmar, så oroa dig inte om det är ditt första köp via vår webbplats.
  • Om du fortfarande inte har fått din produkt, tänk på att återförsäljarna har en kundsupporttjänst som kan nås via e-post eller via ett särskilt gränssnitt på deras webbplats, till exempel "livechattar".

Slutligen, om ingen av dessa lösningar är framgångsrik, kan du vara säker på att dLcompare är villigt att hjälpa till (vi kan dock inte ge något garanterat resultat). Gå gärna med i vår Discord livechatt för att diskutera vidare problemet du mötte!

Belöningsprogram? Vad är det för något?

Vi lanserade nyligen vårt belöningsprogram, ett underhållande spel där våra användare kan vinna CD-nycklar och spelkort genom att utföra vissa handlingar som att lämna en kommentar på ett spel eller betygsätta våra produkter. Följ den här länken till sidan för belöningsprogrammet för mer information om hur du kan få gratis kontantkort och spel varje månad... eller till och med varje vecka om du har tur!

Jag är chef för en onlinebutik. Jag ÄLSKAR er tjänst och skulle vilja lägga till min webbplats i ert prisjämförelseverktyg. Vad måste jag göra?

För att lägga till din webbplats i vårt prisjämförelseverktyg behöver vi vissa verktyg och information. För att tillhandahålla dessa måste du fylla i formuläret på vår kontaktsida.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev