Hood: Outlaws and Legends visar upp kommande innehåll

Hood: Outlaws and Legends visar upp kommande innehåll

Utvecklaren Sumo Digital har gått in i djup detalj när dom förklarar de flesta funktionerna och innehållet i sitt kommande actionspel. Hood: Outlaws and Legends tar en idéen som vi har sett i andra spel som Payday och tar den till en helt nya höjder. I det här multiplayerspelet är du en brottsling under medeltiden och du måste infiltrera ett tungt bevakat slott för att stjäla en skatt, men ditt team kommer inte att vara ensamma om att försöka genomföra kuppen. Ytterligare en grupp kriminella kommer att vara dina motståndare och du måste planera dina drag i förväg och vara redo att reagera på motståndarnas strategi om du vill lyckas.

 

 

Vi har haft möjligheten att titta på massor av gameplay och detaljerade videor om klasserna i spelet och deras spelmekanik. Sumo Digital har nu satt allt content som är planerat efter lanseringen i rampljuset med en video som visar upp vad vi kan förvänta oss av Hood: Outlaws and Legends efter att det blivit tillgängligt till PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC nästa månad.

Hood: Outlaws and Legends kommer att få ytterligare innehåll som delas upp i fyra säsonger under det första året efter att spelet släppts. Detta innehåll kommer att innehålla en ny karaktär, en ny karta, nya spellägen, gratis kosmetiska föremål,  events och mycket mer. Spelare kommer också att kunna låsa upp massor av outfits, vapenhudar och andra alternativ när de stiger i nivå med tre olika säsongspass. Det är premiuminnehåll som du måste köpa separat, men det kommer också att ingå i Hood: Outlaws and Legends Year One Edition.

 

 

Hood: Outlaws and Legends är planerat att släppas den 10 maj, men om du förbeställer någon av dess utgåvor kommer du att kunna börja spela spelet redan den 7 maj, och du kommer att få ett paket med kosmetiska föremål som en bonus. Som vanligt kan du hitta spelet till bästa pris på vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev