Instant Gaming EU
 
 

Köp Crimson Desert

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Crimson Desert är ett actionäventyr med öppen värld från skaparna av Black Desert Online. Spelet berättar historien om en grupp legosoldater som kämpar för att överleva i en värld som slitits sönder av krig. Du spelar som Macduff, son till Martinus, ledare för en grupp hårdföra legosoldater. Pywel är en stor kontinent som är uppdelad i flera regioner. Kungen av Demeniss, Unifier of Lands, ligger i koma och maktvakuumet har lett till uppror av dem som lidit under hans styre. Alla försöker dra nytta av situationen och det finns gott om möjligheter att utöka din makt om du är tillräckligt smart och stark. Men resan är farlig och du måste hitta vänner som stöder dig och dina mål och vinna deras förtroende om du vill överleva i den här världen.



      När det gäller spelupplägget känns Crimson Desert väldigt likt Black Desert Online och det innehåller spännande strider där du kämpar mot ett brett spektrum av fiender, inklusive människor och mytiska varelser av alla slag. Spelet erbjuder dig ett imponerande utbud av anpassningsmöjligheter och vapen att använda i strid.



      Crimson Desert är ett episkt äventyr i en medeltida fantasivärld med detaljrik grafik och massor av action och berättar en saga som är skriven i blod.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Crimson Desert ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Crimson Desert-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Crimson Desert:s kategori : Action.

      Kommentarer om Crimson Desert

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev