Multiplayer på gång till Truck Simulator-serien

Multiplayer på gång till Truck Simulator-serien

Även om både Euro Truck Simulator och American Truck Simulator erbjuder den mest realistiska upplevelsen för dem som gillar att köra några av de mest kraftfulla lastbilarna när de transporterar allehanda varor, finns det ett element som har saknats i serien. Du har inte kunnat dela det roliga med dina vänner, kommunicera med andra spelare via radion eller något annat, så du var tvungen att gå igenom hela upplevelsen ensam om du inte bestämde dig för att använda en av de mods som finns tillgängliga till Euro Truck Simulator 2 och American Truck Simulator.

Lyckligtvis har SCS Software nu beslutat att införa multiplayerlägen som en funktion i båda spelen. Utvecklaren har öppnat det för test genom en experimentell beta som är tillgänglig för alla spelare som äger Euro Truck Simulator 2 eller American Truck Simulator. Spelare som deltar i den kan vara värdar för och skapa privata sessioner för upp till 8 personer. Deltagarna kommer att kunna kommunicera via CB-radiosändningar och ta på sig kontrakt tillsammans. De kommer att spela tillsammans i samma värld med synkroniserad AI-trafik, tid och väder. Detta spelläge som kallas Convoy är fortfarande experimentellt, därför stöds inte mods och alla spelare måste dela samma DLC som värden för att kunna delta i ett spel.

 

 

SCS Software har detaljerat beskrivit alla funktioner i det här läget i de officiella forumen och du kan hitta svaret på alla dina funderingar genom att läsa det här inlägget. Det är bra att de implementerar en funktion av den här typen i båda spelen eftersom majoriteten av Euro Truck Simulator 2 och American Truck Simulator spelarna redan använder sig av moddar för att få det i sina spel. Multiplayer tillför också en ny nivå av realism till simuleringen i serien.

Om du ännu inte har upptäckt glädjen i att köra en massiv lastbil genom en kontinent så kan du besöka vår jämförelsetjänst när som helst för att hitta Euro Truck Simulator 2 och American Truck Simulator till bästa pris.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev