Kingdom Hearts släpps till PC

Kingdom Hearts släpps till PC

Square Enix överraskade spelvärlden med ett oväntat tillkännagivande som ägde rum igår under Epic Games Store Spring Showcase. För några dagar sedan avslöjade skaparna av Fortnite att deras Epic Games Store inte bara kommer få ett antal exklusiva spel i år utan dom också kommer bjuda på några överraskningar. Den första stora överraskningen, då Kingdom Hearts serien för första gången släpps på PC så blir det som en Epic Games Store-exklusiv.

Kingdom Hearts är en av de mest populära spelserierna bland alla Disney-fans. I de spel som har publicerats genom åren kan du spela som de mest ikoniska karaktärerna från Disneys och Pixars universum och drömma dig in i detta episka RPG-äventyr. Karaktärer som tillhör Square Enix-spel och andra franchises har lagts till blandningen i de senaste delarna och nu är Kingdom Hearts ett enormt universum där olika världar blandas friskt.

 

 

I slutet av nästa månad kommer Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts 3 + Re Mind och Kingdom Hearts: Melody of Memory alla att finnas tillgängliga på PC via Epic Games Store. Med dessa får du tillgång till de flesta Kingdom Hearts-spelen, eftersom Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix är en samling som innehåller den omgjorda HD-versionerna av flera delar av serien. Även de flesta delar av serien har sina egna historier så delar de massor av karaktärer, ett gemensamt universum och rollspelmekanik. Kingdom Hearts: Melody of Memory är dock lite annorlunda, eftersom det är ett spel som fokuserar på musikspåren från tidigare spel i serien.

Om du är ett Kingdom Hearts fan, eller gillar bra äventyrsspel, så kommer du hitta spelen på Epic Games Store från den 30e mars.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev