Ratchet & Clank kommer ha 60FPS på Playstation

Ratchet & Clank kommer ha 60FPS på Playstation

Även om Ratchet & Clank är ett rätt gammalt spel, erbjuder det fortfarande en ganska trevlig plattformsupplevelse för spelarna. Serien som skapats av Insomniac Games har en lång historia. Den första delen släpptes 2002 och Ratchet och hans pålitliga robotvän Clank har blivit favoriter bland spelfans sedan första stund och det första spelet följdes av många andra äventyr där paret har räddat universum från förstörelse. Ratchet & Clank-spel har en intressant kombination av plattformsspel och tredjepersonsshooter med intensivt gameplay som har glatt dess fans länge. De kommer att fortsätta att göra det med det kommande släppet av Ratchet & Clank: Rift Apart, en ny del i serien som kommer får sin release nu i sommar.

Insomniac bekräftade igår att det Ratchet & Clank som släpptes 2016 kommer att få en uppdatering som gör att spelet kan köras i 60 FPS på PlayStation-konsoler. Du kanske undrar vem som vill spela ett spel som är så gammalt men Ratchet & Clank är för närvarande gratis på PlayStation 4 och PlayStation 5. Sony la ut det gratis i början av denna månad som en del av sitt Play at Home-initiativ för alla som har ett PlayStation Network-konto (nej, du behöver inte vara PlayStation Plus-medlem). Erbjudandet gäller tills i morgon, så du har fortfarande i tid om du inte äger Ratchet & Clank än. Naturligtvis är den kommande patchen som kommer att förbättra dess prestanda på båda plattformarna bara grädde på moset.

 

 

I Ratchet & Clank måste ett osannolikt par hjältar rädda galaxen från Supreme Executive Chairman Dreks onda planer. Han har stulit bitar av en mängd olika planeter för att skapa en ny för sitt folk, Blarg, efter att de har förstört sin hemplanet med föroreningar och överbefolkning. Med massor av vapen till sitt förfogande kommer Ratchet & Clank att gå igenom en serie utmanande etapper fulla av minispel och fiender som de måste skjuta ner.

 

 

Vi rekommenderar starkt att du skyndar dig och laddar hem spelet medan det fortfarande är gratis på PlayStation. Det kommer att kunna underhålla dig tills Ratchet & Clank: Rift Apart blir tillgänglig i juni.

  • Officiell webbplats : Ratchet and Clank
  • Kategorier :
  • Utgivare : Sony Interactive Entertainment
  • Utvecklare : Insomniac Games
  • Läge(n) :
  • Utgivningsdatum : 2016 cuoŋománnu 12
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev