Instant Gaming EU
 
 

Rockstar ger bort alla DLC:s till May Payne 3 och L.A. Noir gratis

Rockstar ger bort alla DLC:s till May Payne 3 och L.A. Noir gratis

Ibland är det ganska svårt att förstå orsaken bakom vissa handlingar när det gäller utvecklare av videospel. Det som hände igår med Rockstar Games kan betraktas som ett bra exempel. Både Max Payne 3 och L.A. Noire är spel som har funnits länge. Det första släpptes 2012 och som den tredje delen i den populära tredje personens-shooter serien följer den Max Paynes äventyr när han dras in i ett krig mellan rivaliserande gäng i São Paulo, Brasilien. L.A. Noire är ett actionäventyr från 2011 med fokus på brottsutredning i staden Los Angeles år 1947. Som ni kan se är det enda som de två spelen verkar ha gemensamt att du kommer att behöva handskas med brottslingar, men på helt olika sätt.

 

 

Därför är det inte lätt att förstå skälen till att Rockstar Games uppdaterar båda spelen så många år senare och släpper allt extrainnehåll som släppts för båda spelen gratis. Uppdateringarna tillkännagavs igår och överraskade alla.

Om du redan äger Max Payne 3 på PC har du nu tillgång till massor av expansionspaket, inklusive Hostage Negotiation Pack, Painful Memories Pack, Deathmatch Made in Heaven Pack och mer. Om du äger L.A. Noire på PC finns det flera nya fall som du kan undersöka nu, inklusive The Naked City, A Slip of the Tongue, Nicholson Electroplating och andra. Tyvärr gäller inte uppdateringen för L.A. Noire: VR Case Files-versionen av spelet, så om du spelade spelet på VR kommer inget att förändras för dig.

 

 

Uppenbarligen är det ingen anledning att oroa sig över gratis innehåll, men vi undrar såklart över orsakerna till det, och vi kan inte undvika att tänka, varför så sent?

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev