Instant Gaming EU
 
 

Serious Sam-serien återkommer i sommar

Serious Sam-serien återkommer i sommar

Devolver Digital har annonserat att fansen till Serious Sam series kommer att kunna fortsätta att följa äventyren av deras favorithjälte om bara några månader. Gänget från Crotean Studios kommer att addera en ny titel till den långa listan av spel och spin-offs med huvudkaraktären Sam "Serious" Stone och vi kommer att se honom slås mot hordar av aliens i Serious Sam 4 mycket snart. Det har gått tio år sedan den senaste utgåvan i serien släpptes och vi slår vad om att fansen kommer att vara ganska nöjda med denna nyhet.

 

 

Serious Sam 4 fortsätter berättelsen om vår huvudfigur och den verkar inte erbjuda några dramatiska förändringar i berättelsen. Det behövs heller inte eftersom den ger spelarna det dem verkligen vill från spelet: frenetisk action och möjlighet att rusa genom horder av fienden. Serious Sam 4 är bokstavligt talat mer eller mindre detsamma men bättre, och det är precis det som fansen förväntar sig att det ska vara. Fler galna vapen, fienden som dyker upp överallt, och galna skjutningar som inte upphör när du slåss mot ändlösa horder av fienden. Det är ännu bättre att spelet har lagt stor vikt på antalet fiender som du slåss med i det nya legionsystemet, vilket bokstavligen talat tillåter tusentals fiender att dyka upp på din skärm utan problem. Grafikingenjören för Serious Sam 4, Dean Dean Sekulić bekräftar det:

"We have some levels that we'll actually be able to populate with this many enemies. We were really pleasantly surprised with how fast it can run, because originally we were hoping for like 10,000 enemies, and now we've hit an order of magnitude more."

 

 

Mängden fiender som du möter i Serious Sam 4 är så stor att det nästan är löjligt, och det är något som fans kommer att älska. Några av dem kommer att vara gamla bekantskaper men det kommer även att finnas några nya. Lyckligtvis kommer du att ha en enorm arsenal av vapen till ditt förfogande för att använda dem på de mest brutala sätten. Spelet innehåller även ett samarbetsspelläge för upp till fyra spelare så att du kan dela det roliga med dina vänner.

Släppet av Serious Sam 4 är planerat till augusti 2020. Under tiden kan du prova de tidigare spelen i Serious Sam-serien. Du hittar dem till bästa pris i vårt prisjämförelseverktyg.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev