Instant Gaming EU
 
 

Uppgifter om Instant Gaming

logo Instant Gaming

Mer än något annat så är Instant-Gaming ett team med passionerade spelare som har erfarenhet av att vänta i långa köer i de stora varuhusen för att få lägga vantarna på de senaste spelen. From är redan ledande i Europa inom onlineförsäljning av Xbox Live-kort, och nu siktar Instant-Gaming på att erbjuda den bästa tjänsten för PC-spel med samma formula som gjort dem framgångsrika: de bästa priserna, dirktiskans, ochar example

Tjänster som finns hos Instant Gaming

Instant Gaming är en så kallad "topprankad återförsäljare" av DLCompare tack vare kvaliteten på deras tjänst, konkurrenskraftiga priser och uppskattningen de fått av deras användare.

Instant Gaming är en ganska gammal och butik seriös. Deras webbplats erbjuder inte mindre än 11 ​​olika språk. From the huge katalog, och väldigt billiga priser även på de senaste och största spelen. Troligtvis en av de mest pålitliga butikerna som finns. Dessutom finns det support via biljettsystem tillgängligt på deras webbplats.

Instant Gaming är en så kallad produktnyckel-butik som du kan identifiera med denna ikon Produktnyckel-butik. En produktnyckel-butik levererar ditt köp i form av en produktnyckel i text- eller bildformat via email.

Betalningsmetoder
PaypalPaysafecardMasterCardVisaGoogle PayApple Pay

Kommentarer av Instant Gaming

Om du har haft problem med din beställning kan du kontakta oss via kontaktformuläret
gplgpl
gplgpl
2024 ođđj 24 15:15 dlcompare.es
Compra perfecta. Te deja pagar con Bizum, así que es muy rápido. Nada más aprobar el pago recibí el código de activación. Yo uso Ubisoft y me activó el juego sin ningún problema.
Perfekt köp. Det låter dig betala med Bizum, så det är väldigt snabbt. Så snart betalningen var godkänd fick jag aktiveringskoden. Jag använder Ubisoft och det aktiverade spelet utan problem.
646f935160d40@midnight
646f935160d40@midnight
2023 mies 25 18:58 dlcompare.fr
Jamais eu de problème jusqu'à aujourd'hui. Acheté le jeu Gollum, la clé que j'ai reçu était déjà utilisé par un autre compte
Jag har aldrig haft problem förrän idag. Jag köpte Gollum-spelet och nyckeln jag fick användes redan av ett annat konto.
war7410
war7410
2022 njuk 5 18:47 dlcompare.fr
Bonjour a tous question comment on c'est que les jeux sont en FR ? car j'ai vue il y a longtemps qui il y a vais des drapeaux pour savoir si le jeu était en FR et maintenant il ne sont plus merci
Hej till alla fråga Hur vet du om spelen är på franska? eftersom jag såg för länge sedan att det skulle finnas flaggor för att veta om spelet var i FR och nu är det inte det. tack
Dareiti
Dareiti
2021 geas 3 14:38 dlcompare.fr
c'est normal qu'ils me demandent une photo de ma carte d'identité ?
Är det normalt att de ber mig om ett foto av mitt ID-kort?
TonOncle
TonOncle
2021 guov 26 19:52 dlcompare.fr
Un site où j'ai acheté plusieurs jeux sans aucun problème , je le recommande vivement !
En webbplats där jag har köpt flera spel utan problem, jag rekommenderar den varmt!
itahiro
itahiro
2021 guov 5 18:18 dlcompare.fr
Parfait tant qu'il n'y a pas de problèmes ! Si vous faites une réclamation sur une clé par contre, le support bannit votre compte. Ça vient de m'arriver avec une clé Tarkov (qui était en fait une clé d'essai). Le support IG m'a demandé de contacter le support du jeu afin d'obtenir une preuve, ce que j'ai fait. Quand j'ai envoyé la preuve : compte banni !
Perfekt så länge det inte finns några problem! Om du gör anspråk på en nyckel spärrar supporten ditt konto. Detta hände precis med en Tarkov-nyckel (som egentligen var en testnyckel). IG support bad mig kontakta spelets support för att få ett bevis, vilket jag gjorde. När jag skickade beviset: konto förbjudet!
Vincent Marechal
Vincent Marechal
2021 ođđj 28 21:31 dlcompare.fr
Super prix au top j'adore ^^)
Superpris på toppen, jag älskar det ^^)
Tom
Tom
2021 ođđj 13 23:09 dlcompare.com
anyone know how to fix the PayPal error where it sends no verification code?
någon som vet hur man fixar PayPal-felet där det inte skickas någon verifieringskod?
aymerick
aymerick
2020 juov 6 19:41 dlcompare.fr
j aime bien l interface
Jag gillar gränssnittet
rina17
rina17
2020 juov 3 22:10 dlcompare.fr
j'ai une question, si je paye 38.99, est ce que je dois payer aussi 13e par mois sur battlenet ?
Jag har en fråga, om jag betalar 38,99, måste jag också betala 13: e per månad på slagnätet?
Visa fler kommentarer
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev