You are here
We also support
 
 
 
 

Köp WildStar

Skapa en prisnotis för WildStar

Topprankade återförsäljare DLCjämför topphandlare

Eldan, den mäktigaste rasen i galaxen, har försvunnit. Deras hemvärld Nexus är upp till de modiga äventyrare som vågar sig dit. Bli medlem av en av de åtta raserna som utgör två fraktioner i konflikt på galaxens farligaste planet, full av imponerande miljöer och vilda utomjordiska djur och monster som gör det till en mycket spännande uppgift att utforska den här världen!

The Dominion är ett hänsynslöst galaktiskt imperium som bildas av Cassians , Draken, Chua och Mechari .Cassians är människor som valts ut av Eldan för att etablera Dominion.Draken är en stolt och vildsint ras av vilda krigare som lovat att hjälpa den regerande dominionkejsaren att erövra Nexus.Chua är en ras av små, busiga, sociopatiska, gnagarliknande varelser med en otrolig fallenhet för vetenskap och maskinteknik.Mechari är en ras av mekaniska, högeffektiva dödsmaskiner som skapats av Eldan.

The Exile är en allians av raser som har letat efter ett hem där de kan leva i fred, bort från Dominion.Exiled Humans flydde från imperiet och började bosätta sig på Nexus och de kommer att kämpa för att försvara sitt nya hem från Dominion.Granok är en primitiv jättelik ras som förvisades från sin hemvärld av Dominion.Aurin är en ras av kaninliknande skogsbor vars hemvärld ödelades av Dominon.Mordesh är en ras av rymdzombies som är förbannade av ett alkemiskt elixir och som är på jakt efter botemedlet.

Du måste välja en av sex olika klasser som definierar dina roller och vilken typ av utrustning du kan använda.Warrior är ett kraftpaket för närstrider. Utrustad med ett gigantiskt kraftsvärd, en handkanon och en tung rustning kan han med sin brutala styrka tanka eller ödelägga fiendens led.Esper är en telepat som använder sig av psykiska krafter för att skapa illusioner för att stärka sina allierade och överväldiga sina fiender. Han är en långdistanscaster som kan läka eller DPS med hjälp av sin Psy-blade.Spellslinger är den ultimata magiska cow-boy som använder magi. Han har två magiska pistoler och elementär magi för att teleportera och öka sin dödlighet, och han kan både läka och DPS med hjälp av sin run-and-gun-spelstil.Stalker är en smygande närkampsaggressor som använder utdragbara klor och kan använda elektroniska apparater och en nanohudkostym till sin fördel för att kontrollera slagfältet, ge snabb skada och till och med tanka.Medic använder dubbla resonatorer med medelhög räckvidd för att läka vänner och skada fiender. Han bär en medelhög rustning och använder sonder och fält med områdeseffekt de kan gynna allierade och förstöra fiender.Engineer bär en mekanisk exodräkt och styr ett gäng robotar. Han är en mekanisk specialist på tunga vapen. Klädd i tung rustning och med en långdistans multi-purpose raketkastare kan de tanka eller DPS.

Det finns 4 vägar som stöder och främjar den spelstil du föredrar. Var och en av dem ger dig tillgång till olika typer av valfritt exklusivt innehåll genom spelet. Du kan arbeta tillsammans med andra spelare i din grupp för att uppnå målen för vägarna och få belöningar för alla medlemmar.De tillgängliga vägarna är:Explorer fokuserar på kartutforskning, plattformspussel, snatteri och att hitta hemliga platser.Stigen Scientist handlar om gömd historia och kunskap om Nexus hemligheter. Att förstå spelvärlden med hjälp av din scanbot är huvudmålet för dem som följer den här vägen.Vägen Settler är för dem som är mer sociala, som gillar att bygga byggnader som sträcker sig från quest givers till buff-stationer eller försäljare för att förbättra livskvaliteten för andra och sig själva.Vägen Soldier ger tillgång till specialvapen, enorma slagsmål och fantastiska bossfighter för dem som föredrar att ge sig in i strid och krigföring.Galaxens farligaste varelser kommer att sätta dig på prov. Välj din unika klass och använd häftiga stridsfärdigheter och stridsmekanismer för att ta itu med dem medan du utforskar fantastiska miljöer. Gå med andra spelare i episka raider och dungeons och PvP Battlegrounds i detta frenetiska futuristiska MMORPG.Läs mer


Vi beklagar, vi har inga priser för WildStar ännu.
Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

Du kan även se WildStar-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till WildStar:s kategori : Mmorpg.

Kommentarer om WildStar

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in ×

svar answering the message of

500 tecken kvar

Jerriet
2015 geas 14 11:00 dlcompare.com
its free2play!!!!
dess free2play!!!!
destroyer68
2014 geas 18 12:04 dlcompare.fr
bonjour j'ai acheter la version deluxe du jeu wildstar je n'y arrive pas à jouer ça me bascule en Amérique je le coche en Europe je refait la mise a jour et ça me re bascule en Amérique que dois je faire pour pouvoir jouer à ce jeu merci d'avance pour votre réponse
Jag har köpt deluxe-versionen av spelet wildstar Jag kan inte spela det, jag byter till Amerika, jag kontrollerar det i Europa, jag uppdaterar det igen och det byter tillbaka till Amerika. Vad ska jag göra för att kunna spela det här spelet? Tack på förhand för ditt svar.
Cerise Noire
2014 njuk 15 23:02 dlcompare.fr
Plusieurs weekend beta entre le 21 mars et 18 mai ouverture officiel début Juin
Flera betahelger mellan 21 mars och 18 maj officiell öppning i början av juni
Redpsyko
2014 njuk 7 11:31 dlcompare.fr
La date de sortie est elle vraiment le 26 mars?
Är det verkligen den 26 mars?
Nebilim
2013 borg 30 15:10 dlcompare.fr
Pécommande, c'est écris noir sur blanc... ouvrir ses yeux ne fait pas de mal
Pecommande, det är skrivet svart på vitt... att öppna ögonen skadar inte.
c koi
2013 borg 20 16:25 dlcompare.fr
need savoir
behöver veta
smartsco
2013 borg 19 17:52 dlcompare.fr
bonne question :/
bra fråga :/
Predica
2013 suoi 22 18:05 dlcompare.fr
C'est une précommande ? ou un réel accès anticipé ?
Är det här en förhandsbeställning? eller en riktig tidig tillgång?

Användarbetyg

Genomnittligt : 3.6/5 (285 röster)
Rew Prog Side Ad DL2
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev