Alien: Isolation och Hand of Fate 2 är gratis till PC

Alien: Isolation och Hand of Fate 2 är gratis till PC

Det är inte ovanligt att Epic Games Store erbjuder gratis spel till PC. Faktum är att den digitala distributionsplattformen från skaparna av Fortnite har gjort det minst en gång i veckan under en ganska lång tid och vi är nu rätt vana vid det. Utbudet av spel som de erbjuder är ganska stort och täcker många genrer, men den här veckan finns det två spel tillgängliga gratis som förtjänar en kommentar: Hand of Fate 2 och Alien: Isolation.

Det första, Alien: Isolation är ett fantastiskt överlevnadsskräckspel som tar Alien-franchisen till en ny nivå. Istället för att fokusera på att slåss mot de dödliga Xenomorphs i en övergiven rymdstation har spelet en djupare historia som ligger mycket närmare den ursprungliga Alien-filmen från 1979. Du spelar som dotter till den legendariska Ellen Ripley och du anländer till Sevastopol, en rymdstation som har den svarta lådan som återfanns från Nostromo ombord. Dvs, lådan från det rymdskepp som din mor försvann från för flera år sedan. Men så fort du anländer till stationen upptäcker du att dess kommunikationssystem är offline och att platsen verkar vara märkligt öde. Det dröjer inte länge förrän du upptäcker att en utomjordisk varelse är orsaken till allt detta, och du kommer att hamna i en mardröm som liknar den som din mor upplevde i det förflutna.

 

 

Det andra spelet är Hand of Fate 2 den andra titeln i en serie dungeon crawler-serier som erbjuder ett innovativt system att generera sina äventyr på. Spelet använder ett system med kort som genererar olika vägar som du kan utforska allteftersom historien utvecklas. Du väljer vilka kort som ska finnas med i äventyret, och dessa kan innehålla alla möjliga sorters händelser, utrustning, följeslagare och mycket mer. När du går vidare i varje spel tar du dig an olika utmaningar och kämpar mot fiender, vilket låser upp fler kort som du senare kan använda för att skapa fler äventyr. Spelet kan lätt spelas om en massa gånger med massor av kort att låsa upp och möjliga kombinationer i dina äventyr.

 

 

Båda spelen är för närvarande tillgängliga gratis till PC via Epic Games Store och du kan hämta dem fram till nästa torsdag.

  • Officiell webbplats : Hand of Fate 2
  • Kategorier : Action , Rollspel
  • Utgivare : Defiant Development
  • Utvecklare : Defiant Development
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2017 skábmamánnu 7
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev