Instant Gaming EU
 
 

Call of Duty: Black Ops Cold War har läckt ut på det mest oväntade sättet

Call of Duty: Black Ops Cold War har läckt ut på det mest oväntade sättet

Att hålla utvecklingen av ett TV-spel som en hemlighet har blivit en rätt så omöjlig uppgift nuförtiden. Alla har en kamera i sin telefon och åtkomst till internet, så oavsett hur försiktig man är så är risken till en läcka rätt så stor. Det blir än mer komplicerat när saken involverar tredjeparter och vanligtvis ser vi läckor som kommer från webbplatser eller onlinebutiker och liknande. Men Call of Duty: Black Ops Cold War har precis invigt en ny typ av läcka på grund av en påse Doritos.

Ja, de populära snacksen är ursprunget till läckan och nyheterna spreds självklart snabbt över internet. Läckan består av en bild som delades på Twitter där vi kan se information om ett Doritos-erbjudande.

 

 

Bilden avslöjar inte bara Call of Duty: Black Ops Cold Wars namn och dess logotyp, utan den ger även några ledtrådar för utgivningsdatumet för spelet. Erbjudandet skulle starta den 5 oktober och det skulle tillåta spelarna att tjäna koder för att få dubbelt med XP i spelet, med chans att få ett stort pris som garanterar dem dubbelt XP under hela året. Därför skulle det vara logiskt om Call of Duty: Black Ops Cold War redan är släppt den 5 oktober eller att det finns tillgängligt på det exakta datumet.

Som du kan föreställa dig så finns det ingen officiell reaktion på den här läckan ännu, men det är rätt så troligt att vi kommer att få se mer information om det nya spelet i Call of Duty: Black Ops-serien under de kommande veckorna om utgivningsdatumet är så nära.

Ifall du vill hålla dig upptagen tills Call of Duty: Black Ops Cold War släpps så är Call of Duty: Modern Warfare ett bra alternativ och du kan till och med prova dess gratis Battle Royale-version med Call of Duty: Warzone.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev