Instant Gaming EU
 
 

Relic meddelar att nytt Age of Empires content är på ingång

Relic meddelar att nytt Age of Empires content är på ingång

Age of Empires är en kultserie inom realtidsstrategi som har fungerat som en introduktion till genren för otaliga spelare genom åren. Att styra ett imperium och få det att växa genom tiderna allteftersom du samlar resurser och bygger upp en armé för att besegra dina motståndare är grunden för serien. Vart och ett av spelen i serien fokuserar på en historisk period och låter dig spela som olika kulturer, var och en med sina egna enheter. Den första delen i Age of Empires släpptes 1997 och en hel del spel och expansioner följde den. Serien har nyligen fått uppleva en renaissans tack vare Age of Empires II: Definitive Edition och Age of Empires III: Definitive Edition, ett par omgjorda versioner av originalspelen som inkluderar moderniserad 4k Ultra HD-grafik, nya kampanjer och civilisationer. Båda titlarna erbjuder mängder av speltimmar i strider mot såväl AI som andra spelare men snart kommer de att få ännu mera innehåll.

 

 

Microsoft har meddelat att dom kommer släppa en gratis uppdatering till Age of Empires III: Definitive Edition. Det kommer att lägga till USA som en civilisation, som kommer att ge en ny explorer, exklusiva enheter och ny mekanik. För att låsa upp den gratis måste du slutföra en "50 State Challenge" som kräver att du klarar av vissa dagliga utmaningar under en begränsad tid. Age of Empires III: Definitive Edition kommer också att tillägga afrikanska civilisationer i en framtida uppdatering. Age of Empires II: Definitive Edition har inte glömts bort, det kommer ytterligare innehåll till i sommar i form av nya kampanjer som kommer att fokusera på Östeuropa.

Detta tillkännagivande fungerade som ett förspel till en större nyhet som följde det. Nu har nämligen gameplay från Age of Empires 4 visats för första gången. Den nya delen i serien kommer att finnas tillgänglig nu i höst på PC och några lyckliga utvalda kommer få chansen att spela det före lanseringen i en sluten beta. Spelet kommer att innehålla sjöstrider, fyra olika kampanjer, stealth-mekanik och många fler nyheter som vi kommer få veta mer om under de kommande månaderna.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev