Eneba COM
 
 

Köp Age of Empires II: Definitive Edition

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den bästa realtidsstrategin som vi fick uppleva i Age of Empires 2: The Age of Kings kommer till liv igen iAge of Empires II: Definitive Edition. Denna remaster av originalspelet från 1999 moderniserar den gamla grafiken för att ge en mycket bättre upplevelse med grafik i 4K, men den innehåller också nya enheter och byggnader.



    I Age of Empires II: Definitive Edition väljer du en av tretton olika civilisationer och leder den genom en tusenårig historisk period som är uppdelad i fyra tidsåldrar - den mörka tidsåldern, den feodala tidsåldern, slottsåldern och den kejserliga tidsåldern. Som en av föregångarna till RTS-genren och ett av de mest populära spelen på sin tid följer det de standardmekanismer som du kan hitta i många andra spel. När du går igenom de olika nivåerna i kampanjen måste du samla resurser för att skapa byggnader och trupper som du skickar ut för att utforska kartan och bekämpa dina fiender. När du har utvecklat din civilisation till en viss grad a, byte av epok låser du upp nya byggnader, som gör att du kan rekrytera kraftfullare och mer avancerade trupper, eller öka stridsförmågan hos trupperna i din armé.



    Age of Empires II: Definitive Edition levereras med allt innehåll DLC som släpptes för originalspelet, inklusive The Conquerors, The Forgotten, The African Kingdoms och Rise of the Rajas. Det innehåller också en ny kampanj kallad The Last Khans och fyra nya civilisationer som du aldrig har spelat tidigare: Bulgarer, kumaner, litauer och tatarer.



    Du kan också hoppa till flerspelarläget online när som helst, där ditt ledarskap och dina strategiska färdigheter sätts på prov mot andra spelare med 35 olika civilisationer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Age of Empires II Definitive Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Age of Empires II: Definitive Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev