Inramningen för Dragon Age 4 har avslöjats

Inramningen för Dragon Age 4  har avslöjats

Dragon Age 4 har länge varit ett hett ämne i rykteskvarnen och det är av goda skäl. BioWares rollspelsserie har många fans och är ett av de mest populära spelen i genren. Dragon Age: Origins var rätt stor succé när det lanserades 2009 och vi fick chansen att rädda kungariket Ferelden från en demoninvasion. Det följdes av Dragon Age 2 och Dragon Age 3: Inquisition. I vart och ett av spelen i serien tar vi rollen som en ny karaktär och deras berättelser äger rum i en annan miljö i Thedas värld. Dragon Age-spelen har blivit ett bevis på BioWares förmåga av att skapa rollspel med fantastiska berättelser och  samtliga är episka äventyr.

Efter att Dragon Age 4 presenterades offentligt på The Game Awards 2020 med en kort teaser, hade fansen av serien fler frågetecken än färre kring spelet och det har spekulerats mycket i vilken typ av innehåll vi kommer få i spelet. Nu verkar det som att vi äntligen får några svar tack vare en ny Dragon Age-Artbook. Enligt Eurogamer så kommer Dragon Age 4 kommer att äga rum i Tevinter, efter händelserna i Dragon Age 3: Inquisition och dess expansion Trespasser. Flera referenser om boken har delats via sociala medier och även om BioWare inte har pratat om den direkt kan vi anta att det bör stämma.

 

 

Det finns massor av obesvarade frågor kvar om Dragon Age 4. Vi vet ännu inte hur BioWare kommer lösa saker som gameplay, eller vem protagonisten blir i det här spelet. Men att spela genom de tidigare spelen i serien kommer ge dig ett mycket bra fotfäste för att förstå var historien i Dragon Age 4 kommer att börja. Vi är säkra på att mer information om spelet kommer att komma under de följande månaderna nu när dom första dropparna med information har börjat komma.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev