Enter the Gungeon och God's Trigger är gratis för PC

Enter the Gungeon och God's Trigger är gratis för PC
2020 borg 21 15:01

Den här veckan har du möjlighet att gratis hämta två spel fulla av action: Enter the Gungeon och God's Trigger. Båda av dem finns tillgängliga i Epic Games Store och allt du behöver göra för att få dem är att köra appen och hämta dem från butikssektionen. De kommer att adderas gratis till ditt bibliotek och du kan behålla dem permanent efter det. Erbjudandet kommer att gälla till den 27 augusti, och om du vill ha mer action så behöver du bara vänta till det datumet när Hitman och Shadowrun Collection kommer att finnas gratis på samma kompilering som inkluderar Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall - Director Cut, och Shadowrun Hong Kong - Extended Edition.

 

 

Enter the Gungeon är ett rätt så populärt "bullet hell"-skjutspel som utspelar sig i ett universum där huvudtemat är skjutvapen. Du försöker att ta dig framåt genom en labyrint där nivåerna är proceduralt skapade och som är fyllda med alla sorters vapenrelaterade livsformer. Du väljer bland några hjältar, var och en av dem med olika startförmågor och vapen, och sedan fortsätter du att utforska labyrinten och förinta horder av fiender och farliga bossar. Enter the Gungeon låter dig låsa upp ett enormt antal unika skjutvapen och varje spel du spelar kommer att vara annorlunda än det föregående.

 

 

God's Trigger är ett annat "bullet-hell"-actionspel med toppstyrd vy, men det är ett spel som låter dig rusa igenom himlen för att stoppa en apokalyps. Du kan välja att spela som en ängel eller en demon, var och en av dem med olika förmågor och vapen, eller spela i samarbetsläge med en vän och ta er igenom utmanande nivåer och besegra episka bossar.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev