Ett nytt rykte sår tvivel om Breath of the Wild 2

Ett nytt rykte sår tvivel om Breath of the Wild 2

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 vars namn även är provisoriskt och annonserades under Nintendo Direct under E3 2019 har efter det hållits bakom kulisserna av utvecklarna. Vid sidan av trailern som visades under eventet så har vi inte fått mycket officiell information då Nintendo har varit helt tysta om spelet efter annonseringen.

Det finns bokstavligt talat ingen information om Breath of the Wild 2 och inte ens ett möjligt utgivningsdatum, men minsta lilla ledtråd om en uppföljare till ett av de bästa spelen i The Legend of Zelda-serien verkar orsaka många reaktioner. Det är vad som hände idag med ett nytt rykte om det.

Den spanska podcasten Un café con Nintendo publicerade igår ett nytt avsnitt där de röstartisterna för Zelda och Revali, Nerea Alfonso och Marcel Navarro gästade. Och självklart nämndes uppföljaren Breath of the Wild, en ny öppning uppmärksammades och satte igång nya rykten:

- Marcel Navarro: Concerning the second part ... I can't say if we dubbed it or not ...

- Café con Nintendo: Of course, you can say it (laughs).

- Nerea Alfonso: we don't know, we don't know. Whether we have dubbed it or not, nothing can be said.

- Marcel Navarro: Ok, I don't remember having dubbed this second part or not (laughs). I will not lie.

Det här är ett kort utdrag som har sått en del tvivel och några tror att dubbningen av spelet, åtminstone på spanska kan vara slutförd, och det kan därför betyda att utgivningen sker ganska snart eftersom dubbningen är något som vanligtvis görs mot slutet av utvecklingsprocessen.

 

 

Det är inte omöjligt att så är fallet, men det finns inget som bekräftar det. Å andra sidan är det en ganska intressant poäng att Marcel Navarro faktiskt jobbar med Breath of the Wild 2, det betyder att Revali bör dyka upp i det nya spelet.

Vi kanske får svar på de här frågorna snart om Nintendo gör som många andra utgivare gör just nu, det vill säga organisera ett online event för att annonsera deras nuvarande och framtida projekt. Om så är fallet är det troligt att vi kan få information om uppföljaren till Breath of the Wild. Inget har annonserats om det så här långt, så vi får vänta.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev