Instant Gaming EU
 
 

Köp The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Arvet fortsätter med The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Det här actionäventyret är det första spelet i den älskade Legend of Zelda series som utvecklats i HD och bygger vidare på de traditioner som serien har haft i 30 år. The Legend of Zelda: Breath of the Wild introducerar också nya element i serien, bland annat engagerande röstskådespeleri, ett avancerat och robust fysiksystem och en helt öppen värld att utforska. Återvänd till Hyrule i den 19:e och senaste delen av The Legend of Zelda. Du är Link, Hyrules väktare och långvarig huvudperson i serien. I The Legend of Zelda: Breath of the Wild är du fri att utforska den enorma världen Hyrule som du vill. Men spelet är ingen nöjeskryssning, för Ganon, i en ny form känd som Calamity Ganon, ligger instängd i Hyrule Castle och växer långsamt i styrka. Utnyttja de resurser du får och din egen uppfinningsrikedom för att besegra Calamity Ganon innan han får tillräckligt med kraft för att kunna bryta sig loss från sitt fängelse. Spelet är också helt integrerat med Legend of Zelda Amiibos, där varje enskild figur ger olika belöningar och bonusar i spelet. Trogna fans av serien kommer att känna sig hemma när de utforskar de olika helgedomarna som finns utspridda över hela landet Hyrule. I The Legend of Zelda: Breath of the Wild innehåller dessa helgedomar utmaningar att besegra och pussel att lösa, med belöningar för dem som kan slutföra dem och låsa upp deras hemligheter. Missa inte The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Den här senaste titeln förnyar djupet i actionäventyrsspel, samtidigt som den troget för vidare arvet från en av de mest kända och älskade videospelsfranchiserna genom tiderna.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Legend of Zelda Breath of the Wild

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    Joan Kubes
    Joan Kubes
    2018 juov 27 20:06 dlcompare.com
    I would love to have this game!
    Jag skulle vilja ha det här spelet!
    Xurudragon
    Xurudragon
    2017 geas 17 09:11 dlcompare.fr
    Un jeu topissime! Nouvelles expériences, nouvrau design. Je suis conquis !
    Ett fantastiskt spel! Nya upplevelser, ny design. Jag är besegrad!
    Florian-1981
    Florian-1981
    2017 njuk 7 14:46 dlcompare.fr
    Une nouvelle référence dans les jeux d'aventure ! Enfin du changement dans la recette Zelda, un jeu magnifique avec un énorme monde à explorer ! Que vous soyez fan de la série ou non, je vous conseille de l'essayer pendant au moins 6h afin de vous faire votre opinion.
    En ny referens för äventyrsspel! Äntligen en förändring i Zelda-receptet, ett vackert spel med en enorm värld att utforska! Oavsett om du är ett fan av serien eller inte, rekommenderar jag dig att prova den i minst 6 timmar för att bilda dig en uppfattning.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev