Instant Gaming EU
 
 

Problemen med Nioh 2 på PC är fixade

Problemen med Nioh 2 på PC är fixade

En bra sak med internet är att vi kan uppdatera spel efter att dom har lanserats och du kan modda dem på vilket sätt du än väljer. Oavsett om det är att lägga till ytterligare innehåll eller att lösa problem, så är det ett bekvämt sätt att ge utvecklare lite utrymme om något går fel. Konsolspel har alltid samma hårdvara men PCs har extremt många möjliga hårdvarukombinationer och spelen måste fungera felfritt på så många som möjligt. Men ibland kan patchar till spel göra saker värre, och det är precis det som hände med Team Ninja med Nioh 2 nyligen.

Släppet av version 1.27 för Nioh 2 gav spelet ett gäng tillägg och fixade några buggar, men det orsakade också ett stort problem som utvecklarna inte kunde fixa omedelbart. Spelet började krascha slumpmässigt. Vi har fått vänta på att Team Ninja ska släppa en ny uppdatering för åtgärda problemen som orsakats av den tidigare men nu verkar problemet verkar vara borta nu och Nioh 2 kraschar inte längre. Den nya uppdateringen har också medfört några andra korrigeringar som de som spelar spelet på 120 FPS kommer att älska, eftersom det gör spelet mer stabilt och flytande.

 

 

Som ordspråket lyder så måste man ibland ha sönder något innan man kan laga det, men vi kunde inte vara lyckligare om att Nioh 2 skulle återgå till det normala. Spelet ger dig möjligheten att slåss mot horder av yokai under Sengoku-perioden i Japan, och dess spektakulära grafik bidrar till att skapa en mörk och episk atmosfär som har fångat uppmärksamheten hos många fans.

Naturligtvis, om du vill ge dig in i ett demoniskt medeltida Japan så behöver du bara besöka vår jämförelsetjänst för att hitta Nioh 2 till bästa pris. Kom ihåg att Nioh 2: The Complete Edition också finns och det innehåller basspelet och dess tre expansioner, The Tengu's Disciple, Darkness in the Capital och The First Samurai.

217kr.
Nioh 2
Nioh 2
  • Officiell webbplats : Nioh 2
  • Kategorier : Action , Rollspel
  • Utgivare : Koei Tecmo
  • Utvecklare : Team Ninja
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2020 njukčamánnu 13
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev