En remake av Legend of Mana är under utveckling

En remake av Legend of Mana är under utveckling

Japanska rollspel har många fans och Mana-serien är en av de mest populära serierna i genren. Secret of Mana släpptes 1993 och det följdes av flera spel som fortsatte att utforska Fa'Diels värld på Nintendos konsoler genom åren. Släppet av Legend of Mana 1999 tog serien till PlayStation för första gången, och serien har nyligen fått återkomst genom lanseringen av de nya versionerna av Trials of Mana och Secret of Mana, som blåst nytt liv i den klassiska JRPG serien.

Square Enix meddelade igår att en ny version av den klassiska Legend of Mana är under utveckling. Det nya spelet får en remastring av grafiken till HD och musiken kommer spelas in av en orkester, vilket är ett par av de nyheter som kommer hjälpa till att leverera en episk spelupplevelse anpassad till de nya systemen. Du kan ta en titt på spelet och dess gameplay i Square Enixs utannonseringsvideo.

 

 

I Legend of Mana kommer du att vara hjälten som ansvarar för att återställa Fa'Diels värld till sitt tidigare jag efter ett grymt krig som gjorde att olika länder i världen lagrades i gamla artefakter. Spelet har ett unikt system där du kommer att återställa världen genom att placera dessa artefakter på en karta. När du utforskar de nyskapade länderna kommer du kunna ta olika uppdrag där du får  slåss mot en uppsjö av fiender. Genom att slutföra dessa uppdrag får du tillgång till ytterligare utrustning och vapen för dina karaktärer, samt fler artefakter som låter dig utvidga spelvärlden med nya länder.

Den nya versionen av Legend of Mana kommer släppas till PlayStation 4, Nintendo Switch, och PC (via Steam) den 24 juni.

  • Officiell webbplats : Secret of Mana
  • Kategorier : Action , Rollspel
  • Utgivare : Square Enix
  • Utvecklare : Square Enix
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2018 guovvamánnu 15
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev