Instant Gaming EU
 
 

Total War: Warhammer III under utveckling

Total War: Warhammer III under utveckling

Efter att ha lanserat A Total War Saga: Troy förra året har Creative Assembly arbetat med ett nytt projekt, och det verkar som att det spel dom nu fokuserar på tar plats i Game Workshops universum igen. Warhammer Fantasy Battles är ett strategispel med massor av stridande fraktioner och djup historia där massiva strider med hundratals trupper tar plats. I de två spelen som serien redan innehåller, Total War: Warhammer och Total War Warhammer II, har Creative Assembly gjort ett mycket bra jobb med att anpassa en del av spelmekaniken som finns i andra spel i Total War-serien till Warhammer-universat och tillkännagivandet av en tredje del bekräftar att spelen har blivit en hit bland fansen av bordsspelet.

Total War: Warhammer III kommer en gång till att fokusera på konflikten mellan goda och demoniska krafter under ledning av Chaos Gods. Spelet kommer att fokusera på den gamla världens östra territorier och erbjuda spelare möjligheten att vara härförare för arméer från Kislev och Cathay, liksom demoner som tjänar de fyra kaosgudarna: Slaanesh, Nurgle, Khorne och Tzeentch. Du kan se några av dem i Total War: Warhammer III:s utannonseringsvideo.

 

 

Om du har spelat de tidigare Total War: Warhammer-spelen vet du redan att de erbjuder två olika kampanjer. Den i Total War: Warhammer handlar om att erövra en del av den gamla världen och överleva den attackerna från Chaos-styrkorna, och kampanjen i Total War: Warhammer II ligger fokus på att få kontroll över en magisk tornado som hotar att förstöra världen. Total War: Warhammer III kommer att erbjuda en ny story där du kommer att försöka dra nytta av kraften hos en döende gud.

Som det föreföll sig i tidigare installationer av Total War: Warhammer-serien är det mycket troligt att fraktioner och trupper från det nya spelet blir tillgängliga i ett separat spelläge där du kommer att tävla mot andra om världskontroll på massiv karta. Vi måste vänta lite längre för att få veta mer om Total War: Warhammer III men spelet kommer definitivt att vara ett bra tillskott till serien och fansen av Warhammer kommer att älska det.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev