Onlineläget till Watch Dogs Legion släpps idag

Onlineläget till Watch Dogs Legion släpps idag

Watch Dogs Legion släpptes för några månader sedan, men en av funktionerna som spelarna var ivriga att prova i spelet saknades verkligen vid lanseringen, online-läget. Även om Watch Dogs Legion har nått vissa framgångar, lever det för närvarande inte upp till vad du kan förvänta dig av ett topp-spel skapat av Ubisoft. Multiplayer online är en viktig, om inte nödvändig komponent i många spel, inte minst för att det avsevärt förlänger deras livslängd.

Spelare som väntade på att få ett multiplayer-läge till Watch Dogs Legion kan äntligen njuta av det på konsol nu. Naturligtvis följer en helt ny video med den här utgåvan och avslöjar mer om de olika multiplayerlägena, vilka blir som följer:

• Nya co-op uppdrag för två till fyra spelare som erbjuder ny spelmekanik och låter dig rekrytera medlemmar till ditt team.

• Ett fritt co-op open-world-läge för upp till fyra spelare, där du, som namnet antyder, kan spela fritt och delta i en mängd olika aktiviteter.

• Ett PvP-fyrspelarläge som heter Arachnobot Arena där du varje spelare styr en tungt beväpnad robot i en dödsmatch. Detta är det första PvP-läget i spelet men fler lär komma i framtiden.

 

Men det är inte enbart goda nyheter. Ubisoft avslöjade också att lanseringen av online-läget på PC kommer att skjutas upp eftersom de har upptäckt några problem med vissa grafikkort som gjorde att spelet kraschade. I ett försök att undvika problem släpper de inte online-läget förrän buggarna har åtgärdats och de redan arbetar på det. Därför finns det inget släppdatum för online-läget på PC än.

Om du inte skaffat Watch Dogs Legion ännu kan besöka vår komparator för att få det till bästa pris på alla plattformar.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev