Prince of Persia: är en omarbetning på gång?

Prince of Persia: är en omarbetning på gång?

Det senaste Prince of Persia släpptes för 10 år sedan men spelserien kom på tal i början på året när Ubisoft annonserade ett nytt VR-spel. Det visade sig vara ett flyktspel, som redan finns tillgängligt i en del rum.

Men det är inte exakt vad seriens fans förväntade sig. De har väntat i år på att äntligen få se ett nytt spel i Prince of Persia-serien, och det finns ett nytt rykte kring det som cirkulerar.

Och vi har fått det från Max-webbplats, en Guatemalsk återförsäljare där en omarbetning av Prince of Persia har listats för PS4 och Nintendo Switch med ett utgivningsdatum i November 2020. Sidan togs snabbt bort från webbplatsen, men inte snabbt nog för att gå obemärkt förbi, och informationen har spridit sig brett på sociala nätverk.

 

 

Han är känd för att ge trovärdig information, vilket ger existensen av Prince of Persias omarbetning en viss kredibilitet. Inget har sagts om vilket spel i serien som det kan handla om eller ifall det är en samling som innehåller flera spel. Logotypen som avslöjats är den samma som när trilogin startade 2003 med Prince of Persia: The Sands of Time och därför verkar informationen peka i den riktningen. En annan välkänd insider Liam Robertson tror att det nya spelet kommer att vara en omarbetning av originalspelet från 1989.

 

 

Medan vi väntar på officiell bekräftelse från Ubisoft så är det bäst att inte bli för upphetsade. Med det sagt så är nästa Ubisoft Forward planerat till september och det är möjligt att vi kommer att få veta mer om detta under showen.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev