Instant Gaming EU
 
 

Splinter Cell kan komma tillbaka 2021

Splinter Cell kan komma tillbaka 2021

Fans till Ubisofts Splinter Cell-serie har väntat på en uppföljare ett tag nu.Vid alla event där utgivaren visar upp sig håller spelarna andan och hoppas få höra om Sam Fisher. När E3 blev inställt i år så höll Ubisoft sin egen onlinekonferens, Ubisoft Foward, för tio dagar sedan, men det nämndes inget nytt om Splinter Cell.

Det råder inte brist på rykten eller potentiella ledtrådar i frågan och de dyker upp regelbundet. Ett nytt rykte/ledtråd dykte nyligen upp, och det är ett rätt så intressant sådant. Från den 13 till 19 juli ägde Ultra Pop-festivalen rum. Det är ett italienskt live event som fokuserar på popkulturen och TV-spel i synnerhet. Den organiseras av bland andra mediebolaget Multiplayer.it. Eventet sändes endast på italienska utan engelsk text så det är rätt så troligt att du inte följt det, men en ledtråd avslöjades i synnerhet under intervjun med Luca Ward. Han är en skådespelare som har lånat sin röst till Samuel L. Jackson, Keanu Reeves och Pierce Brosnan, men även till Sam Fisher. Och det här sa han under intervjun:

There's this Splinter Cell comeback that's supposed to happen, I think, for a final episode, but I'm not sure, they (Ubisoft) still don't know whether to do it in 2021. Before that, it must have been 2020, then, given what has happened, several major projects have stalled. Others continued like Cyberpunk 2077 which I almost finished working on. But I'm sure Splinter Cell will come back, that's a fact.

 

splinter cell

 

Vi visste redan att Ubisoft ville återuppliva Splinter Cell, men förra året annonserades det att vi troligtvis kommer att få vara tålmodiga. Dessa uttalanden verkar indikera tt något är i görningen eller till och med redan under utveckling. Även om allt detta låter rätt så bra, så är det klokt att vänta på en officiell bekräftelse från Ubisoft innan vi blir för exalterade. Kanske kan det hända under nästa Ubisoft Forward som är schemalagt till i år?

  • Kategorier : Action
  • Utgivare : Ubisoft
  • Utvecklare : Ubisoft Montreal
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2009 borgemánnu 27
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev