Star Wars: Squadrons visar sin spelmekanik för första gången

Star Wars: Squadrons visar sin spelmekanik för första gången
2020 geas 22 06:57

Vi annonserade det i en tidigare artikel i veckan där vi diskuterade avslöjandet av det nya Star Wars-spelet från Electronic Arts. Spelmekaniken i Star Wars: Squadrons visades under EA Play-eventet som ägde rum igår och utgivaren gjorde inte spelarna besvikna. Vi fick se spännande strider mellan starfighters från Empire och New Republic för första gången och även lära massor av saker om Star Wars: Squadrons funktioner.

Star Wars: Squadrons inkluderar flera spellägen och även om målen är olika i dem, så ger de alla en spännande upplevelse av rymdstrid. Det finns ett kampanjläge där du kan välja sida och spela genom berättelsen men du kan även delta i flerspelarstrider. Från stimulerande 5v5-strider i luftduellsläget där du behöver samarbeta med ditt team för att skjuta ner dina motståndare till massiva flottstrider där du och din skvadron tar sig an serier av uppdrag för att försöka kontrollera en sektor och förgöra fiendens huvudskepp, Star Wars Squadrons erbjuder dig massor av alternativ.

 

 

Att köra ditt rymdskepp kräver mer än att sikta och skjuta, och du kommer att behöva hantera fiendernas energikonsumtion av ditt skepp och använda en rad olika föremål som minor, eller till och med luftvärnstorn om du vill besegra dina fiender. Du kan välja mellan olika ikoniska rymdskepp i Star Wars-universumet och var och en av dem har olika roller i striden. Det är även möjligt att skräddarsy deras utseende och förhöja deras förmåga med nya system. EA har även bekräftat att man kommer att kunna låsa upp alla dessa alternativ genom att endast spela spelet.

Star Wars: Squadrons ser fantastiskt ut och det verkar vara ett ganska bra alternativ för alla de som är trötta på Star Wars: Battlefront II. Vi kan knappt vänta på att få spela det.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev