Köp Star Wars Battlefront II (2017)

 • PC
 • PS5
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

  Battlefront-serien har varit en av fansen älskad videospelsfranchise i princip sedan starten. Den låter spelarna bli en verklig del av de strider som hjälpte till att definiera Star Wars-universumet. Det här spelet är uppföljaren till det hyllade Star Wars Battlefront som definierade omstarten av serien 2015. Oavsett om man ställde sig på Rebellernas, Republikens, Imperiets eller Separatisternas sida gav dessa spel dig chansen att vara en del av universums historia. Nu, med Star Wars Battlefront II från DICE, kommer upplevelsen att få en helt ny form. Tills vidare kommer alla tre tidsperioder som Star Wars -franchisen är en del av att vara spelbara. Föregångarna, den ursprungliga trilogin och de nya filmerna är alla här, liksom de karaktärer och världar som bidrog till att göra dem till de succéer de är idag. Men det är inte allt, i en rolig twist får du se uppkomsten av First Order via Imperiets fall. Du får se luckan på 30 år fyllas av en soldat från specialstyrkorna vid namn Iden Versio, som försöker hindra Imperiet från att falla efter slaget vid Endor. Bevittna den saknade historien i Star Wars-sagan i detta djupgående singelspelarläge. Tro dock inte att flerspelarläget har glömts bort, långt därifrån. Om något har det snarare förbättrats. För tillfället kan du slåss mot upp till 40 spelare när du springer, flyger, kör och spränger dig fram genom intensiva strider. Du får välja din soldatklass, får styra legendariska fordon och till och med bli några av de största Star Wars-karaktärerna någonsin. Land, himmel, rymd och mer, det här är striderna på Star Wars Battlefront II.

  Läs mer

  De bästa priserna för Star Wars Battlefront 2

    Kommentarer om Star Wars Battlefront II (2017)

    Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

    svaranswering the message of

    500 tecken kvar

    Bobby
    Bobby
    2022 suoi 6 00:05 dlcompare.fr
    Malgré les débuts catastrophique de Star wars battlefront 2, Je trouve le jeu vraiment bien maintenant. Le gameplay est bon et j'aime le système de points pour obtenir des héros en game.
    Trots den katastrofala starten på Star Wars Battlefront 2 tycker jag att spelet är riktigt bra nu. Spelet är bra och jag gillar poängsystemet för att få hjältar i spelet.
    Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in The Last of Us Part 1 Remake? - 66
    • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner ditt spel.

    • Använd din produktnyckel i Origin för att ladda ner ditt spel.

    • Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Lär dig mer
    DLCompare Extension
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev