BG PPC IG EN
 
 

Total War: WARHAMMER III

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kämpa för människor eller daemoner i den senaste delen av den berömda Total War-serien, Total War: WARHAMMER III. Långt bortom den här verklighetens gränser finns Kaosets rike, som sägs vara källan till all magi. Denna fruktansvärda, demoniska plats inhyser huserar fyra fraktioner som kontrolleras av onda gudar: Nurgle, pestgudomen, Slaanesh, njutningens gud, Tzeentech, vägens förändrare och Khorne, blodguden. Var och en av dessa mörka herrar planerar att fly från Kaosets rike och korrumpera den dödliga världen. Men de mänskliga civilisationerna i Kislev och imperiet Grand Cathay håller dem i schack. De kommer att ta sig in i Kaos' rike, föra kampen mot daemonerna och förhoppningsvis förhindra världens undergång. Och genom allt detta har en mystisk tredje kraft ännu inte gjort något drag. Frågan är: vem kommer du att ställa dig på din sida?



    Total War: WARHAMMER III kommer att innehålla samma mekanik som de tidigare spelen. Kampanjläget är turordningsbaserat och kommer att låta dig flytta arméer runt på en karta över land medan du förvaltar dina territorier. I strid kommer du att leda arméer i realtid och ge order om att attackera, försvara och dra dig tillbaka vid behov. Kämpa mot AI-kontrollerade fraktioner i kampanjläget för en spelare, eller ta strid mot riktiga spelare i flerspelarläget. Som en bonus kommer de som redan äger raserna från de två tidigare spelen att ha dem redo att användas i flerspelarspel.



    Total War: Warhammer III's Realm of Chaos väntar på dem som vågar trotsa dess faror. Kommer du att bli dess erövrare eller bara ett nytt offer?

    Läs mer

    De bästa priserna för Total War WARHAMMER 3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Total War: WARHAMMER III

    Reign
    Reign
    2022 guov 23 03:37 dlcompare.fr
    Le jeu est cool, mais le fait qu'il soit protégé par Denuvo rend les performances in game vraiment boiteuses...
    Spelet är häftigt, men det faktum att det skyddas av Denuvo gör att prestandan i spelet är riktigt dålig...
    Jumalien
    Jumalien
    2022 guov 15 14:01 dlcompare.fr
    OOOHhhh sa a l'air ouf ! Apparement on pourra jouer plusieurs factions, les graphismes ont l'air dingue j'epère qu'il y aura du choix et de la diversité et surtout une campagne qui vaut le coup et un multi bien buildé ! Hâte d"y jouer !
    OOOHhhhhh det ser fantastiskt ut! Tydligen kommer vi att kunna spela flera fraktioner, grafiken ser fantastisk ut, jag hoppas att det kommer att finnas valmöjligheter och mångfald, och framför allt en kampanj som är värd att spela och en välbyggd multiplayer! Jag längtar efter att få spela det!
    620b79a37be12@dorcus dimitri
    620b79a37be12@dorcus dimitri
    2022 guov 15 11:10 dlcompare.fr
    Je l'ai découvert à partir du jeu totalement par hasard et j'ai kiffé ! J'espère que ce dernier sera tout aussi plaisant et plein de nouvelles fonctionnalités :)
    Jag upptäckte den i spelet helt av en slump och jag älskade den! Jag hoppas att denna kommer att vara lika trevlig och full av nya funktioner :)
    Ug0Kun
    Ug0Kun
    2022 guov 14 09:02 dlcompare.fr
    je connais la licence et ca fait 2 mois que je suis les gameplays et les trailers sur youtube je pense que ce sera un jeu qui viellera aussi bien que le 1 et 2. En gros cette trilogie sera encré dans l'histoire du jeu vidéo et une masterclass dans la catégorie stratégie
    Jag känner till licensen och jag har följt spelupplevelser och trailers på youtube i två månader nu. Jag tror att detta kommer att bli ett spel som kommer att göra lika bra ifrån sig som 1 och 2. I princip kommer denna trilogi att vara en inskription i videospelshistorien och ett mästerskap i strategikategorin.
    Ug0Kun
    Ug0Kun
    2022 guov 14 08:55 dlcompare.fr
    Une série unique en son genre, cette trilogie va être encrée maintenant dans l'histoire du jeu vidéo. Hâte de pouvoir y jouer avec mes copains manu maxime et séas
    Den här trilogin är en unik serie som nu kommer att skrivas in i videospelshistorien. Jag kan inte vänta på att få spela det med mina vänner manu maxime och séas.
    fdqsdfffdsfsf
    fdqsdfffdsfsf
    2022 guov 12 11:24 dlcompare.fr
    Fan de licences total war et warhammer, me suis déja régaler avec les deux premiers opus me tarde celui ci
    Jag är ett fan av total war och warhammerlicenser, jag har redan haft de två första uppdragen och kan inte vänta på den här.
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    2022 guov 11 04:33 dlcompare.com
    Already pre-purchased it and I must tell you that like every other warhammer game, I'm completely sure this will be a masterpiece.
    Jag har redan förköpt det och jag måste säga att jag är helt säker på att det kommer att bli ett mästerverk, precis som alla andra Warhammer-spel.
    gennyshark
    gennyshark
    2022 guov 9 13:58 dlcompare.com
    Total War: WARHAMMER II is a strategy game of titanic proportions. As in the previous episode, we must lead one of the five imperious Races from Warhammer Fantasy Battles and embark on a campaign of conquest to save or destroy the New World. We will enjoy hundreds of hours of sophisticated gameplay that combines turn-based strategy on the campaign map and titanic real-time battles on the battlefield.
    Total War: WARHAMMER II är ett strategispel av titaniska proportioner. Precis som i det förra avsnittet måste vi leda en av de fem imponerande raserna från Warhammer Fantasy Battles och ge oss ut på en erövringskampanj för att rädda eller förstöra den nya världen. Vi kommer att njuta av hundratals timmars sofistikerat spelande som kombinerar turordningsbaserad strategi på kampanjkartan och titaniska realtidsstrider på slagfältet.
    Ellune
    Ellune
    2022 guov 9 08:38 dlcompare.fr
    Toujours voulu jouer à TWW sans jamais prendre le temps de le faire, hâte de mettre la main sur celui là et jouer Chaos. Des légions de Khorne, appétissant !
    Jag har alltid velat spela TWW men aldrig tagit mig tid att göra det, jag kan inte vänta på att få tag på det här spelet och spela Chaos. Legions of Khorne, det är läckert!
    Luiser
    Luiser
    2022 guov 9 01:20 dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.
    Visa fler kommentarer
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev