Läckor om en Tomb Raider trilogi samling

Läckor om en Tomb Raider trilogi samling

Om du hade berättat för någon för 30 år sedan att någon fiktiv arkeolog skulle bli lika känd som Indiana Jones skulle ingen ha trott det. Men Lara Croft har lyckats nå samma nivå av popularitet som den oförglömliga huvudpersonen i George Lucas filmer. I det första fallet anpassades filmerna till videospel, och i fallet med Tomb Raider är det precis tvärtom. Du kan tänka på Lara som en modern Indy, även om deras stilar är helt olika. Oavsett hur det ligger till så är Tomb Raider fortfarande en av de mest populära spelserierna och har utvecklats ganska mycket genom åren. De sista spelen i serien erbjuder dig fortfarande äventyr baserade på action, plattformar och pussel, men Square Enix nytagning på Tomb Raider erbjuder en mer mogen inställning till karaktären, med ett djupare fokus på huvudpersonen och en ny historia, med sneak-mekanik och multiplayer.

 

 

Tillsammans med Rise of the Tomb Raider och Shadow of the Tomb Raider så utgör de tre spelen den trilogi som började med Tomb Raider år 2013, och det verkar som om du kommer att få möjlighet att få alla tre spelen i ett helt nytt paket vars existens har läckt ut på Microsoft Store. Sidan har redan tagits bort, men det verkar som om Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy kommer att innehålla en hel del innehåll.

"Denna samling innehåller allt innehåll från den slutgiltiga upplagan från var och en av de kritikerrosade prequel-titlarna, Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration och Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition."

"Med allt slutgiltigt innehåll från varje spel, lovar denna trilogi dussintals timmar av spännande utforskning, utmanande pussellösning och överlevnadskamp med Lara när hon blir den Tomb Raider som hon var menad att bli."

Innan sidan togs bort kunde du också se att Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy har den 18 mars som planerat releasedatum, så vi kan inte riktigt förstå orsaken till att ta bort den, om inte någon sorts av spektakulärt event planerat för tillkännagivandet .

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev