Burning Crusade Classic lanseras i juni

Burning Crusade Classic lanseras i juni

World of Warcraft Classic har varit en stor succé och många spelare njuter av den gamla versionen av Blizzards MMORPG. Det finns många spelare som har återvänt till spelet efter att ha övergivit det under resans gång och även spelare som inte är nöjda med versionen som säljs av just nu. Den senaste Shadowlands-patchen släpptes för ett tag sen och det ser ut som om att version 9.1 kommer att dröja ett tag, så det finns många spelare som letar efter något att göra i spelet. World of Warcraft Classic är ett perfekt alternativ, särskilt nu när den första expansionen står runt hörnet och The Burning Crusade kommer släppas den 1 juni.

I Burning Crusade Classic kommer spelarna att resa genom The Dark Portal för att nå Outland och stoppa en demoninvasion. Nya länder att utforska, fiender att slåss mot, raser, yrken och massor av uppdrag kommer snart att finnas tillgängliga igen, och ger oss allt innehåll från en av de mest uppskattade expansionerna World of Warcrafts historia.

 

 

Det verkar dock som om inget videospel kan släppas utan lite dramatik. Lanseringen av Burning Crusade Classic kommer att föregås av en patch. Den 18 maj måste spelarna välja om deras karaktärer ska ha tillgång till expansionen eller om de flyttas till några nya servrar som kommer att vara permanent låsta på den ursprungliga versionen av World of Warcraft Classic. Problemet är att du inte kan välja båda sakerna för en och samma karaktär. Det är möjligt att klona en karaktär för att använda den på båda servrarna, men man måste betala för det, och det har redan kommit en hel del klagomål från spelare.

World of Warcraft Classic är gratis för alla som har en aktiv prenumeration på World of Warcraft, och det finns ganska många spelare som vill ha det bästa av två världar när Burning Crusade Classic är tillgänglig. Om Blizzard inte ändrar sig kommer spelarna att behöva levla en annan karaktär eller betala för att få sin favoritkaraktär klonad på den nya servern.

  • Officiell webbplats : World of Warcraft
  • Kategorier : Mmorpg
  • Utgivare : Blizzard Entertainment
  • Utvecklare : Blizzard Entertainment
  • Läge(n) : Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2004 skábmamánnu 23
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev