Eneba COM
 
 

Köp World of Warcraft: Shadowlands

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    World of Warcraft: Shadowlands är en ny expansion till det berömda MMORPG:et från Blizzard Entertainment. Efter händelserna i Battle for Azeroth möter Sylvanas Windrunner Lich King och efter att ha besegrat honom i en episk strid lyckas hon bryta sönder slöjan som skiljer den verklighet vi känner från livet efter döden, vilket öppnar vägen till en ny värld. Shadowlands existerar på gränsen till vår verklighet och det är platsen där själar döms av Arbiter, en mystisk och mäktig varelse som skickar dessa själar till en av de olika världarna i Shadowlands. Sylvanas handlingar hotar den bräckliga balansen mellan liv och död, och då du har fått makten att korsa gränserna mellan de båda världarna blir ditt uppdrag att undersöka vad som händer i Shadowlands och så småningom försöka sätta stopp för en konspiration som vill göra kosmos om intet.



    World of Warcraft: Shadowlands för med sig några nya zoner och en hel del förändringar i spelet. När du anländer till de nya områdena kommer du att upptäcka att varje rike i Shadowlands kontrolleras av ett annat Covenant. Kyrianerna kontrollerar Bastion, en plats dit ädla själar går för att bevisa att de är värda uppstigning. Venthyr styr över Revendreth och straffar själar för att beröva dem deras stolthet. Ardenwald är Night Faes land, en plats som välkomnar de själar som har en djup koppling till naturen. Slutligen är Maldraxxus hemvist för Necrolords, de odöda soldaterna som skyddar Shadowlands. Men det finns ytterligare ett rike i den här nya världen, The Maw, ett fängelse där de mest avskyvärda själarna är fångade i evig plåga för att sona sina fruktansvärda synder. Att gå med i en av Covenants ger dig kraftfulla förmågor och stora belöningar, och det ger dig möjlighet att fördjupa dig i berättelsen om World of Warcraft: Shadowlands.



    Den här expansionen ger också ett nytt tillvägagångssätt för varje klassidentitet i World of Warcraft. Du kommer att få se gamla förmågor som togs bort återvända och nya talanger introduceras. Shamans totems, Paladins auror, 2h-vapen för Frost Death Knights och många andra nya tillägg kommer att förändra ditt sätt att spela spelet. Shadowlands kommer också att innehålla en startupplevelse för nya spelare som kommer att göra uppgraderingen smidig samtidigt som du blir en del av en berättelse som kommer att introducera dig till allt som expansionen har att erbjuda.



    Efter att ha kämpat mot demoner, gamla gudar och alla typer av hot i Azeroth och andra världar kommer World of Warcraft: Shadowlands erbjuder dig att fortsätta dina äventyr i en värld bortom gränserna för din verklighet. Vad mer kan du önska dig?

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : World of Warcraft

    De bästa priserna för WoW Shadowlands

    Kräver ett Battle.net-konto för att aktivera ditt spel CD-nyckeln.

    Kommentarer om World of Warcraft: Shadowlands

    TonySerenade
    TonySerenade
    2020 cuo 6 12:13 dlcompare.fr
    Très bon jeu, je recommande fortement. merci à DLCompare de nous proposer autant d'offre de qualité supérieurs, et à un prix réduit :D
    Mycket bra spel, jag rekommenderar det starkt. Tack till DLCompare för att ni erbjuder oss så många högkvalitativa spel till ett lågt pris :D
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : WoW Shadowlands
    • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel , Mmorpg
    • Utgivare : Blizzard Entertainment
    • Utvecklare : Blizzard Entertainment
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2020 skábmamánnu 24
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 12ESRB T
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev