Xbox Free Play Days: här är tre gratisspel den här helgen

Xbox Free Play Days: här är tre gratisspel den här helgen
2020 geas 19 06:15

Att erbjuda gratis provhelger är just nu en vanlig metod bland utgivarna för att låta dig prova deras spel och självklart gör så att du vill köpa dem. Medan de flesta erbjudanden av denna typ är riktat till PC-spel, så lämnas dock inte konsolspelarna utan. Under Xbox Free Play Days som Xbox regelbundet organiserar, kan du ta del av tre gratisspel hela helgen lång om du har en Xbox Live Gold-prenumeration.

Sportspelsentusiaster kommer att bli förtjusta den här helgen eftersom eFootball PES 2020 är ett av dessa tre spel. Även om FIFA-serien dominerar stort när det kommer till försäljning så har PES-serien ändå en solid fanbase, då de båda spelen erbjuder olika upplevelser. eFootball PES 2020 är känt för att ha en arkad-dimension och många älskar att spela det med vänner.

 

 

Det andra spelet är MotoGP 20, vilket låter dig delta i en av de största tävlingarna i världen med de kändaste förarna på de snabbaste motorcyklarna i världen. Du kommer att kunna delta i flera olika utmaningar, sätta dig själv i skorna på en ung förare i karriär-läget eller till och med styra ett team i Manager-läget.

 

 

Om sportspel inte är din grej, så är det tredje spelet under Free Play Days Don't Starve Together. Det är flerspelarversionen av överlevnadsspelet Don't Starve, utvecklat av Klei Entertainment. Spelet erbjuder flera spellägen, inklusive samarbetsläge eller singelläge, och de fördjupar dig i en konstig värld som slumpmässigt genereras för varje nytt spel, fylld med olika varelser, som är mer eller mindre användbara eller farliga. Målet är enkelt (eller inte), du måste överleva så länge som möjligt medan du tar hand om tre parametrar, hälsa, hunger och mental hälsa.

 

 

eFootball PES 2020, MotoGP 20 och Don't Starve Together finns tillgängliga gratis för Xbox Live Gold-prenumeranter under hela helgen. Om du vill fortsätta spela efter att erbjudandet avslutas, kolla gärna in vårt jämförelseverktyg för att hitta dem till bästa pris.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev