Bethseda utannonserar ett nytt Indiana Jones spel

Bethseda utannonserar ett nytt Indiana Jones spel

Utöver att vara huvudpersonen i flera minnesvärda filmer som tillsammans utgör en av de mest episka äventyrsserierna i filmhistorien, har Indiana Jones inspirerat ett antal videospel genom åren. Den orädda arkeologen är en favorit bland fansen och oavsett hur farligt äventyret är och hur onda är hans motståndare är så har han alltid hittat sätt att överraska oss och fly oskadd på de mest oväntade sätten. Med de senaste nyheterna från Disney att Lucasfilm Games skulle återvända som ett varumärke som samlar "alla speltitlar från Lucasfilm", var våra förväntningar att vi skulle få höra om något nytt Star Wars-spel, men det visar sig att det är Bethesda och MachineGames som arbetar med det första spelet av märket, och det kommer att bli ett Indiana Jones-spel.

 

 

I videon ovan kan du se två ikoniska element som alla fans av Indiana Jones känner igen: hans piska och hans hatt. Musiken i teasern är också omisskännlig och pekar direkt på den berömda äventyraren. Inget har avslöjats hittills om spelet, men vi förväntar oss att höra mer om det under de kommande månaderna. Som utvecklare av Wolfenstein-serien har MachineGames en rejält med erfarenhet av att skapa spel där du kämpar mot nazister, något som råkar vara samma fiender som Indiana Jones måste möta i filmerna. De lär känna sig hemma när de arbetar på det nya spelet, även om det antagligen gå mindre våldsamt till än i Wolfenstein: Youngblood eller Wolfenstein: Cyberpilot, deras två senaste skapelser.

Vi är säkra på att Indiana Jones kommer att hantera saker på ett annat sätt än B.J, Blazkowicz, men vi tror att det finns en rejäl potential för ett bra äventyrsspel baserat på filmerna med berömda arkeologen/äventyraren och ser fram emot att få veta mer om det nya Indiana Jones-spelet.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev