Eneba COM
 
 

Köp Wolfenstein: Youngblood

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wolfenstein: Youngblood är ett nytt actionäventyr i form av en första personskjutare i Wolfenstein -serien. Spelets historia tar sin början nitton år efter händelsen i den föregående delen. Bj har försvunnit under ett uppdrag i Paris. Hans tvillingdöttrar har tränat länge och hårt, och nu har de blivit huvudpersonerna i Wolfenstein: Youngblood.



    Det här spelet handlar om systrarna Jess och Soph, som är redo att leta efter sin far BJ Blazkowicz. Deras resa tar dig tillbaka till Paris på 1980-talet för att kämpa mot nazisterna och rädda deras far.



    Denna co-op-upplevelse kan spelas online tillsammans med en AI-kompis eller med vänner. Youngblood ger nya funktioner i spelet, som inkluderar nya förmågor, vapentillbehör, prylar och annat. Spelarna kommer också att ha tillgång till de förbättrade vapnen från Wolfenstein II: New Colossus och helt nya vapen som Elektrokraftwerk och Maschinepistole.



    Wolfenstein: Youngbloodär det mest öppna Wolfenstein -spelet i serien. Från din bas i hjärtat av Paris katakomber , måste du planera hur du ska göra attacker, besegra fienden och slutligen stoppa nazistregimen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wolfenstein Youngblood

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Aktivera din nyckel och ladda ner ditt spel på Bethesda.net.

    Kommentarer om Wolfenstein: Youngblood

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev