Nya detaljer om Life is Strange har läckt

Nya detaljer om Life is Strange har läckt
2021 njuk 17 20:31

Vi berättade om det för bara några dagar sedan, Square Enix meddelade att dom kommer hålla sitt event Square Enix Presents där studion planerar att avslöja ett antal nya spel tillsammans med ny information om några spel som redan finns på marknaden. Headliner är tillkännagivandet av en ny del i Life is Strange-serien. Eventet kommer att äga rum i morgon, men det verkar som om några nyheter om showens huvudnyhet redan har läckt ut.

Square Enix har inte avslöjat någonting om Life is Strange 3 än, inte ens titeln. Men spelarnas nyfikenhet och uppfinningsrikedom kan ta sig förbi många hinder och namnet, könet och specialkrafterna hos spelets huvudperson har redan offentliggjorts.

Någon med användarnamnet Meelow på ResetEra hävdar att hen vet om huvudpersonens identitet. (Spoiler Alert!) Enligt Meelow så är det Alex, en ung bisexuell amerikansk kvinna av asiatiskt ursprung som blir protagonist. Hon skulle också åtföljas av sin äldre bror, Gabe. Om vi pratar om Life is Strange är övernaturliga krafter också något vi bör prata om och tydligen kommer Alex kunna identifiera och kontrollera andras känslor och till och med orsaka psykiska sjukdomar.

 

 

Om man ska tro dessa rykten kommer Life is Strange 3 utspelas i en liten stad i USA:s Midwest, precis som Life is Strange, och den kommer att innehålla referenser till de två första delarna av serien. Den sista pusselbiten som har läckts avslöjar också att vi kommer att ha ett par olika alternativ vad gäller romanser i spelet.

Uppenbarligen är det svårt att veta om denna information på Life is Strange 3 faktist stämmer, även om den verkar överensstämma med hur serien har varit hittills. Men vi kommer att få veta ganska snart eftersom Square Enix Presents kommer att äga rum i morgon klockan 6 KST.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev