Instant Gaming EU
 
 

Köp Life Is Strange

 • PC
 • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

  Episodiska spel håller snabbt på att bli en viktig del av videospelskulturen, men för att lyckas med det måste du ha en bra berättelse, spännande karaktärer och en mekanik som gör det värt det. Allt detta hittar du i Life Is Strange. Denna episodiska spelserie i fem delar ger dig kontroll över två flickor som försöker ta sig fram i världen samtidigt som de har tidsresande krafter. Det stämmer, du kommer faktiskt att kunna spola tillbaka tiden för att förändra händelser. Men kom ihåg att när du ändrar något i det förflutna påverkas nutid och framtid. Så var försiktig med vad du väljer att göra. Som Max Claufield upptäcker du dina tidsförändrande förmågor när du räddar din bästa vän Chloe från en säker död. Utan att vara påverkad av de krafter du nu har bestämmer du dig för att samarbeta och försöka lösa mysterier, bland annat försvinnandet av en studiekamrat vid namn Amber Ray. Vad du kommer att upptäcka är att livet i din stad Arcadia Bay inte är så fridfullt som det verkar. Att lösa mysterier är bara en del av vad Life Is Strange handlar om. För du kommer också att lära dig att handlingar får konsekvenser och att spelet kommer att böja sig efter de val du gör och de förändringar du gör i tidslinjen. Max kommer att lära sig själv att framtiden ibland inte bör ändras, och hennes vänskap med Chloe kommer att sättas på prov i processen. Kommer du att kunna ta reda på vad som händer i Arcadia Bay? Hur kommer du att använda dina krafter? Det ska du snart få reda på.

  Läs mer

  De bästa priserna för Life Is Strange

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Kommentarer om Life Is Strange

  gvaudan
  gvaudan
  2016 golg 19 22:10 dlcompare.fr
  Une fraîcheur nouvelle dans ce jeu d'aventure ou l'on incarne une adolescente étudiante. Un système de sauvegarde presque trop "pratique" puisqu'il permet de revenir en arrière quand les conséquences de nos actes/paroles/choix nous mettent dans l'embarras.. En même temps , c’est un jeu, c'est le plaisir de s'essayer a la socialisation. A recommander.
  En ny fräschhet i det här äventyrsspelet där du spelar som en tonårig student. Ett räddningssystem som nästan är för "praktiskt" eftersom det gör det möjligt att gå tillbaka i tiden när konsekvenserna av dina handlingar/beslut/val ställer till det för dig. Samtidigt är det ett spel, det är ett nöje att försöka umgås. Rekommenderas.
  Yorokobii
  Yorokobii
  2015 golg 27 16:59 dlcompare.com
  Life is Strange is an Awesome game the plot is insane, the musics are awesome like you want to cry every **** minutes xD the dialogs are very well done. but yeah the plot is still THE thing that made my mind blow xD.
  Life is Strange är ett fantastiskt spel, handlingen är vansinnig, musiken är fantastisk och man vill gråta var **** minut xD och dialogerna är mycket välgjorda, men handlingen är fortfarande det som fick mig att tänka xD.
  • Teknisk information

  • Officiell webbplats : Life Is Strange
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Square Enix
  • Utvecklare : DONTNOD Entertainment
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2015 ođđajagemánnu 30
  • Systemkrav
  • Åldersklassificering
  • PEGI 16
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev