Instant Gaming EU
 
 

Infektionsläget kommer äntligen till Halo Infinite i säsong 4

Infektionsläget kommer äntligen till Halo Infinite i säsong 4

Halo Infinite hade stor framgång med att införa free-to-play i serien. Även om gratisversionen av spelet är strikt PvP-baserad och de som vill njuta av det senaste kapitlet i historien om Master Chief måste köpa campaign, rusade den enorma gemenskapen som har stöttat spelet under många års historia för att spela det så fort det var tillgängligt. Med enorma försäljningssiffror vid lanseringen blev Halo Infinite snabbt ett av de mest populära gratisalternativen för fans av genren, och det har behållit sin plats högst upp på topplistorna.

En ny säsong full av nyheter

Spelets fjärde säsong inleds i juni och utvecklaren 343 Industries fortsätter att stödja Halo Infinite med mer säsongsanpassat innehåll. I det här fallet har studion via Twitter meddelat tillägget av ett nytt spelläge för den här säsongen. Vi pratar om Infektion, naturligtvis, en favorit bland fansen i serien där ett team av Spartans måste överleva attacken från en grupp zombie-liknande Infected som kontrolleras av spelare också. När en infekterad dödar en spartan ansluter sig den döda spelaren till motståndarlaget som en ny infekterad, vilket ökar svårighetsgraden för spartanerna.

Förutom det nya läget kommer säsong 4 också att innehålla en nyinspelning av Plaza-kartan från Halo 5, och en ny Career Rank, som är ett helt nytt progressionssystem för att vidareutveckla din karaktär i spelet. Med dessa tillägg har spelarna mycket att se fram emot i den kommande säsongen av Halo Infinite.

Halo Infinites PvP är gratis att spela men om du ännu inte har upplevt det sista kapitlet i den långlivade serien och vill upptäcka vad som händer med Master Chief, kan du få en Halo Infinite Xbox key till bästa pris med vår komparator.

  • Officiell webbplats : Halo Infinite
  • Kategorier : Action , Äventyr
  • Utgivare : Xbox Game Studios
  • Utvecklare : 343 Industries
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2021 juovlamánnu 8
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev