Eneba COM
 
 

Köp Halo Infinite (Campaign)

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Halo Infinite kampanjen börjar år 2560, bara två år efter händelserna i Halo 5: Guardians. Master Chief hittas frusen, drivande i rymden. Räddad av en namnlös pilot som bara kallas Echo 216, vaknar Chief upp och hans nya destination är den största Halo-installationen som någonsin hittats: Zeta Halo-ringen, där han måste rädda de UNSC-soldater som är strandsatta där.



    Med många frågor om vad som har hänt under de senaste månaderna, hur Cortana besegrades och varför Vapnet (en pseudo-Cortana AI) fortfarande finns kvar, måste Master Chief bekämpa ett nytt hot mot de sista resterna av mänskligheten.



    Zeta Halo har övertagits av The Banished, en organisation som bröt sig loss från Covenant och använder Zeta Halo som sin operationsbas. De leds av Escharum, en karismatisk Brute-löjtnant till Halo 2:s antagonist Atriox. Efter att ha segrat har Banished planer på att använda Halo-ringen för att uppnå sina mål. Banished har allierat sig med en enhet som kallas Harbinger, och tillsammans söker de igenom Zeta Halo efter en plats som kallas "The Auditorium".



    Forward Operating Bases finns över hela Zeta Halo. Du kan erövra UNSC:s utposter och använda dem för att snabbt resa och spawna själv vapen, fordon och förstärkningar. Med dessa resurser är det möjligt för dig att angripa flera unika Banished-utposter och mörda dödliga Banished-officerare för att låsa upp deras modifierade vapen, och även rädda grupper av UNSC-marinsoldater som kommer att slåss tillsammans med dig i framtida strider. Banished-trupper patrullerar dynamiskt i ringen i ett försök att jaga dig, och ingen fiendepatrull är likadan som den förra. Fiendernas antal, positionering och vapen kan förändras beroende på vilken tid på dagen det är, men det breda utbudet av vapen och fordon som du har till ditt förfogande kommer att vara mer än tillräckligt för att bekämpa dem.



    Halo Infinite har alla element för att betraktas som det bästa spelet i serien med alla dessa funktioner och ett gratis flerspelarläge.

    Läs mer

    De bästa priserna för Halo Infinite (Campaign)

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Halo Infinite (Campaign)

    Gollaruk
    Gollaruk
    2021 juov 17 14:12 dlcompare.fr
    Je suis fan de l'univers de Halo, je possède actuellement Halo: The Master Chief Collection. Je suis en train d'adorer d'y jouer, j'ai de fini tous les Halo pour pouvoir acheter le Infinite.
    Jag är ett fan av Halo-universumet och äger för närvarande Halo: The Master Chief Collection. Jag älskar att spela det, jag har avslutat alla Halo-spel så jag kan köpa Infinite.
    Laodeeinstein
    Laodeeinstein
    2021 juov 15 07:27 dlcompare.com
    I never play the trilogy of halo, but when I see the hype of this game it's feel like this is very good in many ways. I think halo infinite might be one of the best game in the industry
    Jag har aldrig spelat halo trilogin, men när jag ser hur mycket hype det här spelet är känns det som att det är väldigt bra på många sätt. Jag tror att Halo Infinite kan vara ett av de bästa spelen i branschen.
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    2021 juov 12 09:36 dlcompare.com
    Halo Infinite feels like a big step forward for the franchise, a slick shift into the open world arena that manages to strike a fine balance between the traditional narrative-driven Halo of old and all-new levels of freedom and emergent gameplay.
    Halo Infinite känns som ett stort steg framåt för serien, en smidig övergång till en öppen värld som lyckas hitta en fin balans mellan det traditionella berättardrivna Halo från förr och helt nya nivåer av frihet och framväxande spelupplevelser.
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    2021 juov 12 09:34 dlcompare.com
    Halo Infinite isn't going to reinvent the shooter genre, but it's a fun solo and multiplayer experience that can only get better with time.
    Halo Infinite kommer inte att återuppfinna skyttegenren, men det är en rolig solo- och flerspelarupplevelse som bara kan bli bättre med tiden.
    Luiser
    Luiser
    2021 juov 11 02:20 dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.
    abade
    abade
    2021 juov 10 19:15 dlcompare.fr
    Un tres bon Halo graphiquement c'est beau sans être transcendant , le gameplay est cool , j'aime le grappin et la mise en scène, après voilà, pour moi on est pas au niveau du chef d'œuvre, c'est un très bon jeu !
    Ett mycket bra Halo, grafiskt är det vackert utan att vara transcendent, spelet är coolt, jag gillar gripkroken och inställningen, efter det, för mig är vi inte på nivån av ett mästerverk, det är ett mycket bra spel!
    gennyshark
    gennyshark
    2021 juov 9 21:39 dlcompare.com
    Yesterday many people have get out of bed for playing the new Halo Infinite campaign, but only today it's possible. After Battlefield 2042 let's another FPS combat gem! Let's go playing now!
    Igår var det många som gick upp ur sängen för att spela den nya kampanjen Halo Infinite, men det är först idag som det är möjligt. Efter Battlefield 2042 kommer ännu en FPS-stridspärla! Låt oss börja spela nu!
    MardaTv89
    MardaTv89
    2021 juov 8 15:53 dlcompare.es
    Por lo que he visto, por qué aún no le he probado, esta saga nos devuelve a sus inicios obviamente con cosas nuevas. Aun le quedan cosas que pulir en el multi, pero sin duda tiene un futuro hueco para mi inventario de juegos!!
    Från vad jag har sett, eftersom jag inte har provat den ännu, för den här sagan oss tillbaka till början, naturligtvis med nya saker. Det finns fortfarande saker att finslipa i multipelet, men det har definitivt en framtida plats i min spelinventering!
    MardaTv89
    MardaTv89
    2021 juov 8 15:49 dlcompare.es
    Que decir de esta saga... Pues como todos, pinta estupendo, Peeero este último luce increíblemente espectacular!!! Con ganas de probarlo y gracias a esta página, aquí encontraremos el mejor precio ;)
    Vad ska man säga om denna saga... Som alla andra ser den bra ut, men den sista ser otroligt spektakulär ut!!!! Jag ser fram emot att prova den och tack vare den här sajten hittar vi det bästa priset ;)
    abade
    abade
    2021 juov 6 20:53 dlcompare.fr
    je suis un grand fan de Halo depuis le tout premier sur xbox alors, j'ai grand hate d'être le 8 décembre pour découvrir cette suite qui à l'air vraiment pas mal
    Jag är ett stort fan av Halo sedan det allra första spelet på Xbox så jag ser verkligen fram emot att upptäcka uppföljaren den 8 december, som ser riktigt bra ut.
    Visa fler kommentarer
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Halo Infinite (Campaign)
    • Kategorier : Action , Äventyr
    • Utgivare : Xbox Game Studios
    • Utvecklare : 343 Industries
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2021 juovlamánnu 8
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • CPU : Core i7-9700k / Ryzen 7 3700X
      • RAM : 16 GB
      • GPU : GeForce RTX 2070 / Radeon RX 5700 XT
      • Lagring : 50 GB
    • Åldersklassificering
    • PEGI 16ESRB T
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev