Instant Gaming EU
 
 

Köp RPG Maker VX Ace

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    RPG Maker VX Ace är en programvara för spelutveckling som utvecklats av Enterbrain. I spelet tar spelaren på sig rollen som speldesigner och skapar sina egna rollspel med hjälp av ett intuitivt pek- och klickgränssnitt.



    Spelet har robusta verktyg för skapande där spelarna använder tilesets, karaktärsrites, musik och andra tillgångar för att ge liv åt sina spel. Spelarna kan också skriva händelser, anpassa stridssystem och skapa NPC:er för att ge liv åt sina visioner.



    RPG Maker VX Ace Innehåller flera handledningar som guidar spelarna genom att bygga spelmekaniker och anpassa utseendet på sina projekt för att kunna slutföra dem snabbare. De kan också få tillgång till ett bibliotek med resurser, testa sina spel direkt i editorn och dela dem med andra för att få feedback.



    Spelet har också avancerade ljuseffekter, kontroller för partikelsystem och ett lättanvänt eventing-system som underlättar intuitiva arbetsflöden. Med sitt breda utbud av verktyg och detaljerade anpassningsmöjligheter är RPG Maker VX Ace perfekt för alla blivande speldesigners!

    Läs mer

    De bästa priserna för RPG Maker VX Ace

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om RPG Maker VX Ace

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev