Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Office 2013 Home and Student

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Microsoft Office 2013 Home and Student är ett omfattande programvarupaket som främst tillgodoser behoven hos privatpersoner och studenter. Paketet består av ett antal program, bland annat Word, Excel, PowerPoint och OneNote. Programvaran är utformad för att öka produktiviteten, så att användarna kan skapa och hantera dokument, data, presentationer och anteckningar på ett professionellt och effektivt sätt.



    Microsoft Office 2013 Home and Student har ett strömlinjeformat gränssnitt och innehåller flera förbättringar jämfört med tidigare versioner. Med fokus på molnlagring med OneDrive kan användare komma åt och redigera sina dokument från alla enheter med internetuppkoppling. Programvarans integration med Microsofts digitala anteckningsbok, OneNote, säkerställer dessutom en sömlös överföring av anteckningar mellan olika enheter.



    I utbildningssammanhang visar sig Microsoft Office 2013 Home and Student vara en värdefull tillgång. Det ger eleverna en mängd verktyg som är utformade för att hjälpa dem med kursarbete, forskning och presentationer. Särskilt Words avancerade redigeringsfunktioner, Excels intrikata dataanalys och PowerPoints dynamiska presentationsfunktioner bidrar till att skapa en robust akademisk miljö.

    Läs mer

    De bästa priserna för Microsoft Office 2013 Home and Student

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Kommentarer om Microsoft Office 2013 Home and Student

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev