Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Office 2013 Home and Business

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Microsoft Office 2013 Home and Business är en omfattande programvarusvit som är utformad för att tillgodose ett brett spektrum av affärsmässiga och personliga behov. Denna version av Microsoft Office innehåller välkända och viktiga applikationer som Word, Excel, PowerPoint, OneNote och Outlook, som alla är grundläggande verktyg för vardagliga uppgifter. Sviten är särskilt anpassad för småföretag och hemanvändare som kräver professionell funktionalitet.



    Word-applikationen i sviten gör det möjligt att skapa sofistikerade dokument med robusta redigerings- och granskningsverktyg. Excel, ett kraftfullt kalkylprogram, ger användarna möjlighet att analysera data med produktivitetshöjande funktioner. PowerPoint tillhandahåller dynamiska presentationsverktyg, medan OneNote underlättar organisering av anteckningar, ritningar och annan information i en miljö med flera användare. Outlook, det sofistikerade e-post- och schemaläggningsverktyget, hjälper till med hanteringen av affärs- och personlig kommunikation och möten.



    Microsoft Office 2013 Home and Business är inte bara en programvarusvit utan också en produktivitetsbooster. I en snabbrörlig värld är den utformad för att underlätta sömlösa arbetsoperationer genom sina användarvänliga gränssnitt och avancerade funktioner. Med möjligheten att integrera med molntjänster blir det enkelt att komma åt och dela filer, vilket förbättrar samarbetet och effektiviteten. Sviten representerar Microsofts åtagande att ständigt förbättra och anpassa sina produkter för att möta de föränderliga kraven från moderna företag och hemanvändare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Microsoft Office 2013 Home and Business

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Kommentarer om Microsoft Office 2013 Home and Business

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev