Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Project 2016 Professional

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Microsoft Project 2016 Professional är ett välkänt projekthanteringsprogram som utvecklats av Microsoft. Programvaran är känd för sin omfattande funktionalitet och erbjuder en mängd verktyg som är utformade för att projektledare ska kunna planera, hantera och leverera projekt effektivt. Den utmärker sig genom sin omfattande kapacitet inom schemaläggning, uppgiftshantering, resursallokering och framstegsspårning.



    Programvaran är utrustad med intuitiva funktioner som Gantt-diagram och nätverksdiagram som underlättar visuell projektplanering. Dessa funktioner gör det möjligt för projektledare att se hur uppgifter hänger ihop och att identifiera kritiska vägar för att slutföra projektet. Microsoft Project 2016 Professional har dessutom avancerade rapporteringsverktyg som gör att cheferna kan generera detaljerade rapporter och insikter för välgrundat beslutsfattande.



    När det gäller kompatibilitet integreras Microsoft Project 2016 Professional sömlöst med andra Microsoft Office-applikationer, vilket främjar effektivt arbetsflöde och produktivitet. Genom att tillåta datasynkronisering med SharePoint och Office 365 säkerställs realtidssamarbete mellan teammedlemmar, vilket främjar en sammanhållen projektmiljö.

    Läs mer

    De bästa priserna för Microsoft Project 2016 Professional

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Kommentarer om Microsoft Project 2016 Professional

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev