Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Windows Server 2012 DataCenter

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Microsoft Windows Server 2012 DataCenter är ett affärsinriktat operativsystem som utvecklats av Microsoft för att tillgodose behoven hos företag som kräver robust, skalbar och tillförlitlig programvara. Den här versionen av Windows Server är särskilt utvecklad för virtualiserings- och molnmiljöer med hög densitet. Den innehåller en rad funktioner som förbättrar effektiviteten och ökar produktiviteten, vilket gör den till ett perfekt val för företag som vill optimera sin IT-infrastruktur.



    Microsoft Windows Server 2012 DataCenter utmärker sig genom sina obegränsade virtualiseringsrättigheter, en kritisk faktor för företag med omfattande virtuell verksamhet. Den erbjuder samma funktioner som standardversionen, t.ex. dynamisk åtkomstkontroll, nätverksvirtualisering och förbättrad PowerShell, men med den extra fördelen av obegränsade virtuella instanser är den ett kraftfullt verktyg för hantering av stora och komplexa virtuella miljöer.



    Microsoft Windows Server 2012 DataCenter lägger dessutom stor vikt vid molnintegration. Den innehåller funktioner som är utformade för privata och hybrida molnnätverk, t.ex. förbättrad skalbarhet och prestanda, förbättrad lagring och nätverksvirtualisering. Därmed får företagen den plattform de behöver för att sömlöst kunna övergå till en molnbaserad infrastruktur.

    Läs mer

    De bästa priserna för Microsoft Windows Server 2012 DataCenter

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Kommentarer om Microsoft Windows Server 2012 DataCenter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev