Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Office 2013 Professional Plus

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Microsoft Office 2013 Professional Plus är ett omfattande paket med produktivitetsapplikationer som är utformade för att effektivisera och förbättra ditt arbetsflöde. Programvarupaketet innehåller vanliga program som Word, Excel, PowerPoint och Outlook, samt Access, Publisher, OneNote och InfoPath, för att nämna några. Den robusta uppsättningen verktyg gör att användarna kan ta itu med en mängd olika uppgifter, oavsett om det handlar om ordbehandling, dataanalys, e-posthantering eller skapande av innehåll.



    Microsoft Office 2013 Professional Plus är betydligt bättre än sina föregångare. Användarna kan glädja sig åt ett mer intuitivt gränssnitt som underlättar navigering och användbarhet. Dessutom har denna version förbättrad molnintegration, så att användarna kan lagra och komma åt sina dokument var som helst med en internetanslutning. Denna funktion ökar programvarans flexibilitet och underlättar distansarbete och samarbete.



    Microsoft Office 2013 Professional Plus lämpar sig för många olika användare - från studenter till yrkesverksamma - och är värdefull inom många olika sektorer. Dess integrationsmöjligheter i kombination med dess breda utbud av produktivitetsverktyg gör denna programvara till en hörnsten i alla arbetsmiljöer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Microsoft Office 2013 Professional Plus

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Kommentarer om Microsoft Office 2013 Professional Plus

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev