Eneba COM
 
 

Köp Microsoft Windows Server 2012 Standard

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Microsoft Windows Server 2012 Standard är ett serverprogram som erbjuder en mängd funktioner och möjligheter som är utformade för att uppfylla behoven hos de flesta små och medelstora företag. Programvaran ger betydande framsteg inom områdena virtualisering, nätverk, lagring, användarupplevelse och molntjänster. Den har byggts upp från grunden av Microsoft för att vara en mycket skalbar, dynamisk och multi-tenant-aware plattform, som kan stödja en mängd olika arbetsbelastningar.



    En av de viktigaste funktionerna i Microsoft Windows Server 2012 Standard är de utökade virtualiseringsmöjligheterna. Den har en integrerad virtualiseringsplattform som inkluderar Hyper-V, ett verktyg som gör det möjligt för administratörer att skapa och hantera virtuella maskiner. Med hjälp av Hyper-V kan företag maximera sina investeringar i serverhårdvara genom att konsolidera flera serverroller som separata arbetsbelastningar på en enda fysisk maskin. Dessutom erbjuds förbättrade funktioner som live-migrering, lagringsmigrering och import/export av virtuella maskiner för att öka den övergripande flexibiliteten i programvaran.



    Microsoft Windows Server 2012 Standard tar också till sig trenden med molnbaserad databehandling. Den erbjuder en mängd molnklara funktioner som gör det möjligt för företag att utnyttja molnets kraft för lagring, säkerhetskopiering och återställning. Dessutom kan den skapa en privat molnmiljö inom organisationens IT-infrastruktur, vilket ger fördelarna med cloud computing samtidigt som kontroll och säkerhet bibehålls.

    Läs mer

    De bästa priserna för Microsoft Windows Server 2012 Standard

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Kommentarer om Microsoft Windows Server 2012 Standard

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev