Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Windows Server 2019 Datacenter

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Microsoft Windows Server 2019 Datacenter är ett mycket avancerat serveroperativsystem som är särskilt utformat för att tillgodose behoven hos företag som kräver en robust, säker och skalbar mjukvaruinfrastruktur. Denna programvara är en del av Microsofts Windows Server-serie och är skräddarsydd för att tillhandahålla en mycket tillförlitlig plattform för applikationer på företagsnivå, datalagring och arbetsbelastningar med hög efterfrågan. I synnerhet Datacenter Edition erbjuder förbättrade funktioner som obegränsade virtualiseringsrättigheter, Shielded Virtual Machines och robusta lagringslösningar, vilket gör den till ett optimalt val för företag som kräver höga nivåer av skalbarhet och säkerhet.



    Programvaran är känd för sina funktioner som banar väg för innovation och produktivitet. Den stöder nya och förbättrade nätverksfunktioner, inklusive programvarudefinierade nätverk, som gör det möjligt för företag att hantera sin nätverksinfrastruktur mer effektivt. Dessutom erbjuder den avancerade säkerhetsfunktioner som Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) som ger djupgående plattformssensorer och svarsåtgärder, vilket ger överlägset skydd mot säkerhetshot.



    Microsoft Windows Server 2019 Datacenter innehåller också hybridfunktioner med Azure, vilket ger företag en flexibel och kostnadseffektiv lösning för sin IT-infrastruktur. Denna integration möjliggör sömlös molnanvändning, vilket gör det möjligt för företag att maximera effektiviteten hos sina befintliga resurser samtidigt som de utnyttjar molnets potential.

    Läs mer

    De bästa priserna för Microsoft Windows Server 2019 Datacenter

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Kommentarer om Microsoft Windows Server 2019 Datacenter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev