Eneba COM
 
 

Köp Microsoft Windows Server 2012 Essentials

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Microsoft Windows Server 2012 Essentials är en robust och mångsidig programvarulösning för små företag med upp till 25 användare och 50 enheter. Som hörnsten i Microsoft Windows Server-familjen erbjuder den en omfattande plattform som integreras sömlöst med andra Microsoft-tjänster, vilket ger en enhetlig och effektiv arbetsmiljö.



    Microsoft Windows Server 2012 Essentials innehåller en mängd funktioner som är viktiga för företag. Den erbjuder robust dataskydd, nätverkshantering och omfattande integration av tjänster. De inbyggda dataskyddsmekanismerna ser till att dina företagsdata är trygga och säkra. Funktioner för nätverkshantering förenklar konfigurationen och underhållet av nätverket, vilket minskar behovet av specialiserad IT-kompetens.



    Microsoft Windows Server 2012 Essentials utmärker sig dessutom genom sin exceptionella tjänsteintegration. Den har sömlös integration med Microsofts molntjänster, som Azure Backup och Office 365, vilket gör det möjligt för företag att dra nytta av molnets kraft.

    Läs mer

    De bästa priserna för Microsoft Windows Server 2012 Essentials

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Kommentarer om Microsoft Windows Server 2012 Essentials

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev