Instant Gaming EU
 
 

Köp McAfee LiveSafe

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    McAfee LiveSafe är en heltäckande programvara för cybersäkerhet som är utformad för att skydda ditt digitala liv. Den erbjuder avancerade, proaktiva försvarsmekanismer mot olika hot och garanterar en säker upplevelse på alla dina enheter. Med McAfee LiveSafe skyddas dina data på flera nivåer, vilket ger sinnesro i en alltmer sammankopplad värld.



    Utöver standardskyddet mot antivirus och skadlig kod innehåller McAfee LiveSafe ytterligare funktioner som en personlig brandvägg, skräppostfiltrering och föräldrakontroll. Det innehåller också anti-phishing-teknik och en lösenordshanterare, vilket förenklar säkerhetshanteringen samtidigt som det förbättrar din online-säkerhet. Dessutom håller den innovativa molnbaserade hotanalysen ditt skydd uppdaterat utan att göra ditt system långsammare.



    McAfee LiveSafe sticker verkligen ut med sina funktioner för skydd mot identitetsstöld. Programvaran innehåller en unik funktion som kallas "Identity Theft Protection", som erbjuder övervakning av sociala medier och kreditupplysningar, SSN-spårning, fullservice för identitetsåterställning och identitetsstöldförsäkring.

    Läs mer

    De bästa priserna för McAfee LiveSafe

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Kommentarer om McAfee LiveSafe

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev